Serhat.48 Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 1.734 Çözümler 7 Yer Viseu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Aşçı 23 Mayıs 2023 #11 deepdrakula dedi: 1000 TL bütçem var red Switch istiyorum TKL veya %60 olursa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Game Booster G918 firestorm. 2, 3 gün önce aldım alırı güzel. Hem red Switch hem de RGB, alt kısımı çok beğendim ben.
deepdrakula dedi: 1000 TL bütçem var red Switch istiyorum TKL veya %60 olursa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Game Booster G918 firestorm. 2, 3 gün önce aldım alırı güzel. Hem red Switch hem de RGB, alt kısımı çok beğendim ben.
Rona Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 9.443 Makaleler 5 Çözümler 310 23 Mayıs 2023 #12 deepdrakula dedi: Almışken iyisini alayım en enazından Genişletmek için tıkla... Marka ürünü iyi yapmaz hocam. Örneğin Logitech markası her ne kadar bilinir bir marka olsa da oyuncu farelerinin çoğu iyi değil. Aynı şekilde Rampage de bir marka mesela.
deepdrakula dedi: Almışken iyisini alayım en enazından Genişletmek için tıkla... Marka ürünü iyi yapmaz hocam. Örneğin Logitech markası her ne kadar bilinir bir marka olsa da oyuncu farelerinin çoğu iyi değil. Aynı şekilde Rampage de bir marka mesela.
deepdrakula Decapat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2023 #13 Serhat.48 dedi: Game Booster G918 firestorm. 2, 3 gün önce aldım alırı güzel. Hem red Switch hem de RGB, alt kısımı çok beğendim ben. Genişletmek için tıkla... Bende onu almayı çok istiyordum ama numpad olması biraz kafamı karıştırdı etrafımdakiler çok baskı yaptı numpad olmasından dolayı
Serhat.48 dedi: Game Booster G918 firestorm. 2, 3 gün önce aldım alırı güzel. Hem red Switch hem de RGB, alt kısımı çok beğendim ben. Genişletmek için tıkla... Bende onu almayı çok istiyordum ama numpad olması biraz kafamı karıştırdı etrafımdakiler çok baskı yaptı numpad olmasından dolayı