1000 TL RGB Gaming mouse önerisi

Bütçe
1000 TL

RedStone18

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba, mevcut faremden memnun değilim ve yakın zamanda değiştirmeyi düşünüyorum. Şu kriterlerde mouse önerebilir misiniz?

-RGB olsun çünkü hoşuma gidiyor.
-Renk siyah olsa iyi olur diğer ekipmanlarla uyumlu olması açısından.
-Kablolu kablosuz fark etmez.
-En az 3 ekstra tuş.
-Hafif olsun.

Marka takıntım yok, bu kriterlerlere uygun olarak 1000 TL'ye mouse bulabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, mevcut faremden memnun değilim ve yakın zamanda değiştirmeyi düşünüyorum. Şu kriterlerde mouse önerebilir misiniz?

-En az 3 ekstra tuş.
-Hafif olsun.

Marka takıntım yok, bu kriterlerlere uygun olarak 1000 TL'ye mouse bulabilir miyim?
HyperX Pulsefire Haste HMSH1-A-BK/G Kablolu Optik Oyuncu Mouse Siyah Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (Işığı fare tekerleğinde var, imza kısmımdan incelememi okuyabilirsiniz.)

nzxt lift kablolu rgb rampage kablolu rgb NZXT Lift Kablolu RGB Optik Beyaz Gaming Mouse | ITOPYA
Merhaba, ikisini de aktif olarak kullanıyorum Rampage hafif alabileceğini düşündüğüm mouse sitede stok yok ama uygun fiyat 10000 DPI.
10.000DPI olması fareyi daha iyi yapmıyor maalesef, 1000TL'lik bir bütçe için kesinlikle alınmayacak bir ürün.

HyperX Pulsefire Haste HMSH1-A-BK/G Kablolu Optik Oyuncu Mouse Siyah Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (ışığı fare tekerleğinde var, imza kısmımdan incelememi okuyabilirsiniz.)

10.000DPI olması fareyi daha iyi yapmıyor maalesef, 1000TL'lik bir bütçe için kesinlikle alınmayacak bir ürün.

Özür dilerim ifade edemedim 10k DPI'lik ürünün fiyatı 450-500 lira bandında kendim kullanıyorum 1 senedir sorun çıkartmadı, DPI olarak da yüksek DPI düşük sens oynayanlar için gayet ideal bir mouse.

Neden yüksek DPI düşük sens oynayanlar için ideal ki?

Fareyi çok hareket ettiriyorlar ürünün yapısı altındaki kaygan plastik farenin yapışmasını engelliyor, düşük sens fazla hareketten kaçınmak için bazı arkadaşlar bu şekilde oynuyor bilek değil de koldan gibi.

-En az 3 ekstra tuş.
-Hafif olsun.

ROG Keris incelemeni öneririm.

Kesinlikle Rampage alma. RGB şart değilse bunu öneririm.

100-200 TL daha artarsa bu da olabilir;

nzxt lift kablolu rgb rampage kablolu rgb NZXT Lift Kablolu RGB Optik Beyaz Gaming Mouse | ITOPYA
Merhaba, ikisini de aktif olarak kullanıyorum Rampage hafif alabileceğini düşündüğüm mouse sitede stok yok ama uygun fiyat 10000 DPI.

NZXT lift bence ilk tercih olmamalı malzeme kalitesi bildiğim kadarıyla iyi değil ve sensörüde eski diye hatırlıyorum. Attığım mouseler tercih edilebilir. Rampage'de mümkünse uzak durulması gereken bir firma.

@RedStone18 kalitesiz RGB bir mouse alacağına RGB olmayan kaliteli bir mouse al. Bütçen az değil pişman olma.

Son düzenleme:
Kesinlikle Rampage alma. RGB şart değilse bunu öneririm.

100-200 TL daha artarsa bu da olabilir;

NZXT lift bence ilk tercih olmamalı malzeme kalitesi bildiğim kadarıyla iyi değil ve sensörüde eski diye hatırlıyorum. Attığım mouseler tercih edilebilir. Rampage'de mümkünse uzak durulması gereken bir firma.

@RedStone18 kalitesiz RGB bir mouse alacağına RGB olmayan kaliteli bir mouse al. Bütçen az değil pişman olma.
Şuanki mousemda rampage beğeniyorum diye Rampage düşünmüştüm. Tabiki ilk olarak kalitesine bakarım, sırf RGB diye almıyorum sonuçta. Ne gibi sorunlar olur Rampage’nin?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı