1000 TL sadece FIFA için F/P gamepad önerisi

Thezzerss

Hectopat
Daha fazla  
Sadece FIFA oynamak için gamepad arıyorum. F310 ucuz ve iyi gibi geldi kablolu kablosuz olması fark etmez bütçe maksimum 1000 ama ne kadar düşük olursa iyi olur 1 sene idare etsin yeter. F310 dışında ne alınabilir?

Yerinizde olsam üstüne bir tık daha koyar
Bunu alırım. f310 gibi antika bir kolu almayın derim. 1000 tlye kadar çıkmışken bu kadar daha ekleyin. Oynadığınız oyundan keyif alırsınız.

Yerinizde olsam üstüne bir tık daha koyar.
Bunu alırım. F310 gibi antika bir kolu almayın derim. 1000 TL'ye kadar çıkmışken bu kadar daha ekleyin. Oynadığınız oyundan keyif alırsınız.

F310 ile arasında 2 kat fiyat farkı var dediğinizi anlıyorum ama F310 FIFA için sıkıntı yaratır mı 2025 sonu gibi PS alacağım onun kolunu kullanacağım zaten.

F310 ile arasında 2 kat fiyat farkı var dediğinizi anlıyorum ama F310 FIFA için sıkıntı yaratır mı 2025 sonu gibi PS alacağım onun kolunu kullanacağım zaten.
Sıkıntı yaratmaz fakat aynı keyfi alamazsınız titreşim bile yok kolda. Ben f310 fiyatı üzerinden değil konuda belirttiğiniz 1000 tl bütçesi üzerinden yorum yaptım.

bunu alırım demişssin sende var sandım kusura bakma sen de ne var hocam ve bunu niye önerdin
Hocam bende Xbox 9.nesil gamepad var, ben gamepadi aldığım zaman bu 8bitdolar veya Easysmx ler daha piyasada yoktu. Bu bahsettiğim gamepad veya benzeri tüm gamepadler yeni teknolojiyle çıktı xbox 9.nesilde bile olmayan özellikler barındırıyor. Hall effect olan drift sorunları olmayan vesaire gibi. Önerme sebebim bu. Gamepad ile alakalı tavsiye konusu açarsanız zaten hemen hemen herkes bu tür gamepadleri önerecektir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı