Yerinizde olsam üstüne bir tık daha koyar.
Bunu alırım. F310 gibi antika bir kolu almayın derim. 1000 TL'ye kadar çıkmışken bu kadar daha ekleyin. Oynadığınız oyundan keyif alırsınız.![]()
EasySMX X5 - Kablosuz Gamepad - Hall Effect Stick - Drift & Dead Zone
EasySMX X5 - Kablosuz Gamepad Ürün Detayları Bağlantı yöntemi: 2.4Ghz Kablosuz, Bluetooth, Kablolu Uyumlu Modeller: Switch / Switch Lite / Switch OLED, Windows 7/8 / 8.1 / 10/11, Android / iOS Arayüz: C Tipi Pil: Üçlü Lityum 750 mah Net Ağırlık: 218g Boyut: 13.70 × 6.70 × 17.40 cm Ürün...shop.connectgame.com.tr
Sıkıntı yaratmaz fakat aynı keyfi alamazsınız titreşim bile yok kolda. Ben f310 fiyatı üzerinden değil konuda belirttiğiniz 1000 tl bütçesi üzerinden yorum yaptım.F310 ile arasında 2 kat fiyat farkı var dediğinizi anlıyorum ama F310 FIFA için sıkıntı yaratır mı 2025 sonu gibi PS alacağım onun kolunu kullanacağım zaten.
sen kullanıyor musun ben de şimdi merak ettimSıkıntı yaratmaz fakat aynı keyfi alamazsınız titreşim bile yok kolda. Ben f310 fiyatı üzerinden değil konuda belirttiğiniz 1000 tl bütçesi üzerinden yorum yaptım.
Hangi gamepadi hocam ?sen kullanıyor musun ben de şimdi merak ettim
bunu alırım demişssin sende var sandım kusura bakma sen de ne var hocam ve bunu niye önerdinHangi gamepadi hocam ?
Hocam bende Xbox 9.nesil gamepad var, ben gamepadi aldığım zaman bu 8bitdolar veya Easysmx ler daha piyasada yoktu. Bu bahsettiğim gamepad veya benzeri tüm gamepadler yeni teknolojiyle çıktı xbox 9.nesilde bile olmayan özellikler barındırıyor. Hall effect olan drift sorunları olmayan vesaire gibi. Önerme sebebim bu. Gamepad ile alakalı tavsiye konusu açarsanız zaten hemen hemen herkes bu tür gamepadleri önerecektir.bunu alırım demişssin sende var sandım kusura bakma sen de ne var hocam ve bunu niye önerdin
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.