1000 TL Şarjı Uzun Giden Telefon Önerisi

Ahmet Samur

Kilopat
Katılım
5 Ocak 2018
Mesajlar
1.016
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Babama 1000 TL aralarında telefon lazım, tuşlu telefondan yeni geçecek akıllı telefona. Onun için kamera, oyun performansı önemli değil. En önemlisi şarj ve takılmayacak telefonlar lazım. Önerilerinizi bekliyorum. Fiyat oynayabilir eğer değecek ürünler varsa, şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
900 TL'ye Lenovo K6 Note var. Bataryası 4000 mAh fakat oyun performansından ve kameradan çok bir şey beklemeyin, bana sorarsanız daha iyileri var ama aklıma bu geldi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Lenovo bende düşündüm ama bir süre sonra takılmalar yaparsa diye konu açtım bir Apple kadar hızlı ve şarj'ın iyi gitmesi lazım.
Meizu söyleyeceğim ama bilindik marka değil diye alacağını sanmıyorum.
 
Xiaomi RedMi 6A da söyleyebilirsiniz. Ancak bu sefer de Çin malı olmasından şikayet edebilir. Tek yolu ikinci el Samsung J7 falan bakmak ya da babanızı bu markalara karşı ikna etmeniz olacaktır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Apple kadar hızlı ve şarj'ın iyi gitmesi lazım.

1000 TL'ye Apple kadar hızlı. Bu kısımı anlatsana. Apple'dan kasıt iPhone mu? Hangi modeli iPhone 4'ten mi hızlı?

Bu bütçede hızlı bir telefon bulamazsın. Yeni nesil telefonlar bu bütçede pek çıkmıyor. Giriş seviyeleri bile 1400 TL civarında. Bütçenizi biraz artırıp ona göre almanızı öneririm.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı