anakartı daha almadıysanız 2 tane m2 slotlu kart alabilirsiniz. sata ssd ler ile kafa kafaya artık m2 fiyatları.Merhaba dostlar. Yaklaşık 1000 TL bütçem var. Hangi SSD'yi önerirsiniz? Bir de anakartı daha almadım. Acaba her SATA SSD her anakarta uyar mı?
Anakartı daha almadıysanız 2 tane M.2 slotlu kart alabilirsiniz. SATA SSD'ler ile kafa kafaya artık M.2 fiyatları.
bütçeniz nedir?Doğru hocam fakat muhtemelen alacağım anakartta M.2 yuvası olmayacak. Bütçem şu an yüksek değil çünkü.
Bütçeniz nedir?
İşlemciniz nedir?
am4 bir sistem toplayacaksanız.Hocam daha onları almadım. Normalde onları önceden alacaktım 2. elden fakat kartımda bir kampanya var ayın sonuna kadar o yüzden önce SSD'yi alacağım. SSD için bütçem 1000TL.
bütçesi düşük büyük ihtimal b450 alsın oc de yaparam4 bir sistem toplayacaksanız.
![]()
Asus Prime B550M-K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Prime B550M-K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Prime B550M-K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.629,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
eğer daha düşük fiyatlı bişey alcaksanız. 2000tl bandında tek slotlu anakartlarda var. illahide sata ssd kullanıcam diyosanızda evet bütün anakartlara istediğiniz sata ssdyi takabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.