1000 TL sistem önerisi

Nikoteen

Hectopat
Daha fazla  
Neyse uzatmadan bilgisayari çeviri amaçlı kullanacam yani bir yandan subtiitle workshop programini açıp onda da cevirecegim. Dizi film acacam en fazla 720p olur. Açacağım şey ve ya x265 (şu yeni format artik hangisi daha çok işlem gücü gerektirirse onu baz alin) e tabii bilmediğimiz kelimeler deyimler vs olacak. Onlari da arastirirken bir cok sekme açıp gidiyorum bunu da göz önünde bulundurun. PC'de LOL'den baska oyun oynamam. Bütçeyi çok aşmadan LOL kaldiracak bir şey olursa ona göre olsun yok haci abi kurtarmaz derseniz caniniz sağ olsun:) Hiç bir oyunu kaldirmasa da olur önerilerinizi bekliyorum. En kisa zamanda almam gerek burasi tek yol gosterecem.

Son düzenleyen: Moderatör:
1483265739715.jpg

Bende böyle bir sistem almayı düşünüyorum everest psu yerine aerocool alırsın cillop gibi olur işini görür internette oyun testleri de var zaten işlemcinin işini görür

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı