Çinden alma vergisi vs. 2. elistiyor isen alacağın kişiden 1 hafta enfazla garanti iste. Max 1000TL var ama biraz daha biriktirebilirsen İtopya'ya bakabilirsin.
Böyle bir işlemci mi varmışRyzen 5 1200
3 yerine 5 yazmışım çok mu büyük olayda yazıyorsun ? Bravo Tebrikler büyük iş başardın dostum.Böyle bir işlemci mi varmış![]()
Neden bu kadar gerildin? Hatanı düzelten her insana böyle mi davranıyorsun sen? En azından yanlış yazmamışım3 yerine 5 yazmışım çok mu büyük olayda yazıyorsun ? Bravo Tebrikler büyük iş başardın dostum.
Ne tür oyunlar oynuyorsun ona göre söylemek mantıklı olur. Ryzen 3 1200 + 2 GB 7850 bir sistem kurmanı tavsiye ederim RAM ve kasa gibi parçaları 2. el alırsın.
Arkadaşa yardım etmek yerine burada gelmişsin keyfi saçma sapan şey yazıyorsun büyük iş başarmış gibi bu yolda sana başarılar diliyorum.Neden bu kadar gerildin? Hatanı düzelten her insana böyle mi davranıyorsun sen? En azından yanlış yazmamışımBüyük bir iş başardığım da yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.