1000 TL sistem tavsiye

cengizgüngör

Kilopat
Katılım
1 Şubat 2016
Mesajlar
41
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar 1000 TL CSGO Lol ETS2 tarzı oyunlar oynayacağım. Bu sistemi topladım HDD ve monitörüm var başka tavsiyeleriniz var mı ?
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    23,2 KB · Görüntüleme: 124
Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemi hatalı toplamışsın. Kasada güç kaynağı yok. AMD athlon serisini almanı önermem onun yerine APU toplayabilirsin. Eğer beklerim dersen şubat 2017' de zen işlemciler çıkcak onların daha performanslı olcağı söyleniyor onları bekleyebilirsin fakat CS : GO için istediğin için 1920x1080 düşük ayarlarda 85 fps civarlarında oynayabilirsin. Teknobiyotik sitesinden topladım.
77.png
 
AMD'ye karşı ön yargım olmamasına rağmen hatta AMD'yi her zaman İntel'e tercih ederim ama sistem bana pek güven vermedi nedense. Ek olarak topladığın sistemde ki kasada herhangi bir güç kaynağı yok. Vatan Bilgisayar'ın kendi sitesinde de gösterilmiyor sanırım o kasada güç kaynağı yok. Ben şu sistemi topladım bir bak istersen.
Ekran Alıntısı.JPG
 
AMD'ye karşı ön yargım olmamasına rağmen hatta AMD'yi her zaman İntel'e tercih ederim ama sistem bana pek güven vermedi nedense. Ek olarak topladığın sistemde ki kasada herhangi bir güç kaynağı yok. Vatan Bilgisayar'ın kendi sitesinde de gösterilmiyor sanırım o kasada güç kaynağı yok. Ben şu sistemi topladım bir bak istersen.Eki Görüntüle 196303
Artık çift çekirdek devri bitti. Hayla çift çekirdekli işlemci almanın mantığı yok.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı