1000 TL Sistem Tavsiyesi

TR Squats

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bana güzel, oyunları da iyi kaldırabilecek bir PC toplar mısınız? Maksimum 1000 TL olacak.
Yani çok yüksek oyunlar da oynamayacağım bir PC olacak. Lütfen yardım.

Bence bu sistemin bazı parçalarını 2. el alırsanız bu bütçeye olabiliceğinden daha iyi bir sistem toplamanız mümkün. Mesela HardDiske 200TL vermek bu bütçe için fazla bence. 2. el 7200RPM lik bir HDD işini rahat rahat görür. APU'lar işinize çok yarayacaktır. Şahsen ben İntel'ciyim ama bu fiyata alınıcak bir İntel işlemcinin Grafik kalitesi APU dan kötü olucağından APU şart. Bi gözümde canlandırdım sadece. Fiyatlara bakıp size bir dönüş yapıcam.

Bu arada sonradan Upgrade yapıcak mısınız? Ve sistem genellikle oyun için mi yoksa günlük işler için mi? Ona göre işlemci vs önerelim.

Son düzenleme:
hmm yani bende apu düşünüyorum ama bilmiyorum hani ekran kartsız nasıl olur bi toplarsanız çok iyi olur aslında apuyuda amd a10-7870k düşünüyorum

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı