Arkadaşlar öncelikle merhabalar siteye recep beyin videolarını görüp geçekten profesyonel biri olduğunu gördükten sonra kayıt oldum ve böyle birinin bulunduğu sitede onun gibi çok diye düşünerek size danışmak istedim ve yardımcı olacağınızdan hiç şüphem yok... 
Arkadaşlar size kısaca şöyle anlatayım. Ben bundan yaklaşık 10 yıl önce casper ın bir bilgisayarını almıştım ilk bilgisayarımdı ve haliyle çok bilinçsiz bir alışveriş oldu bu. Bilgisayarım çok yıprandı tabi yıpranmasının sonucu olarak ben bilgisayarlar hakkında çok şey öğrendim
. Bir sene öncede ekran kartıma overclock yapmıştım ancak ekran kartım g-force lardan en eski olanlardan biriydi ve haliyle yandı
Anlayacağınız ramler sayesinde tektük bilgisayarımla oyun oynayamadan idare etmeye çalışıyorum
.
Şimdi yeni bir pc almaya karar verdim. Ancak şöyle bir sıkıntım var benim bütçem öyle bırakın 4000 tl yi, 1000 tl yi bile geçmeyecek bir pc toplamaya yeter. Maalesef ki birsüreliğine böyle düşük bir bütçeye sahibim. Bu nedenle toplamak istediğim sistem maksimum 1000 tl bilemediniz 1100 tl felan olmalı.
Yani kısaca
Sizin gibi bir profesyonellerden 1000 tl gibi bir bütçeyle en iyi bilgisayar nasıl toplanır bunu öğrenmek istedim.
Yardım edeceğinizi ümit ediyorum.
Bu arada sadece kasa olacak yani monitör vs zaten mevcut...
Şimdiden size çok çok teşekkür ederim...
Arkadaşlar size kısaca şöyle anlatayım. Ben bundan yaklaşık 10 yıl önce casper ın bir bilgisayarını almıştım ilk bilgisayarımdı ve haliyle çok bilinçsiz bir alışveriş oldu bu. Bilgisayarım çok yıprandı tabi yıpranmasının sonucu olarak ben bilgisayarlar hakkında çok şey öğrendim
Şimdi yeni bir pc almaya karar verdim. Ancak şöyle bir sıkıntım var benim bütçem öyle bırakın 4000 tl yi, 1000 tl yi bile geçmeyecek bir pc toplamaya yeter. Maalesef ki birsüreliğine böyle düşük bir bütçeye sahibim. Bu nedenle toplamak istediğim sistem maksimum 1000 tl bilemediniz 1100 tl felan olmalı.
Yani kısaca
Sizin gibi bir profesyonellerden 1000 tl gibi bir bütçeyle en iyi bilgisayar nasıl toplanır bunu öğrenmek istedim.
Yardım edeceğinizi ümit ediyorum.
Bu arada sadece kasa olacak yani monitör vs zaten mevcut...
Şimdiden size çok çok teşekkür ederim...