Şoförler odasına gitmeniz gerekiyor.Arka taraf kare olacak şekilde iki tarafı yenilemek istiyorum. Nereden yapabilirim?
Şoförler odasına gitmeniz gerekiyor.Arka taraf kare olacak şekilde iki tarafı yenilemek istiyorum. Nereden yapabilirim?
Başka bir şeye gerek yok mu yani?Eskiden plakam kayboldu diyerek gidip yenisini bastırıyorduk ama şu an plaka basıp veren yerler var internetten sipariş ediliyor galiba bir sürü site var.
Yakınımda varmış bakarım çok pahalımı peki bilginiz var mı?Şoförler odasına gitmeniz gerekiyor.
Bilgim yok maalesef en son 6-7 yıl önce plaka bastırmıştım.Yakınımda varmış bakarım çok pahalımı peki bilginiz var mı?
Başka bir şeye gerek yok mu yani?
Yakınımda varmış bakarım çok pahalımı peki bilginiz var mı?
2k civarı sanırım. Ek olarak kare plakalar yasak diye biliyorum. Onu ek olarak satan kişiler var onları internetten bulabilirsin.Başka bir şeye gerek yok mu yani?
Yakınımda varmış bakarım çok pahalımı peki bilginiz var mı?
Tamamdır sağ ol.2K civarı sanırım. Ek olarak kare plakalar yasak diye biliyorum. Onu ek olarak satan kişiler var onları internetten bulabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.