1000 TL Sistem Toplama

Emre Demir 34

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Sevmediğim Bir Meslek
Merhaba, ilk önce konuya girip İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.
Başlıkta belirttiğim gibi 1000 TL hazırda param var.
Elimde olan parçalar ise:
  • Gamer kasa + 450Watt PSU
  • 120 GB Kingston SSD + 7200Rpm HDD
  • FHD monitör
Sistemi sadece oyun için ve oyunları full HD'de yüksek ayarlarda oynamak için istiyorum. Düşündüğüm ekran kartı ise 1050 Ti. Aliexpress'den Igame'in overclocklu 1050Ti'ını almayı düşünüyorum.
Şu an 750 TL civarında ama yıl başında 500 civarına düşer Black Friday zamanında 500'e düşmüştü alamadım, kaçırdım ama tekrar düşer diyorlar. Alacağım parçalar ikinci el de olabilir. İnternette Core Quad ve Xeon işlemcilerin 1050Ti ile güzel performans verdiğini okudum ve videolarda gördüm ama pek içine sinmedi. Mümkün olduğunca hemen almayı düşünüyorum. İlginiz için tekrar teşekkür ederim.

Not: Bütçeyi bi' 400-500 kadar daha yükseltme şansım olabilir ama daha fazla maalesef çıkamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
500 liraya 1050 ti alman çok zor dediğin gibi çok şansın olucak düşücek.Eğer düşüremezsen temiz 1050 bulmaya çalış bir yerden.Tamam geriye kaldı 500 kağıt.benim 6 ay önce aldığım 8gb ddr ram kingston 270 tl iken şimdi 450 olmuş dolar herşeyden hızlı yükseliyor.O para ile gerçekten tam bir ölücülük yapıp şansın ile ikinci el düşürmeye bak.ram anakart işlemci lazım sana.Benim önerim

İşlemcin bu olucak öyle i3 i5 unut bende bunun bi tık altı var g4560 çokta memnunum.
Intel Pentium G4600 3.6GHz 3MB Cache LGA 1151 İşlemci - incehesap.com

Anakartın da bu olsa yeterli bende de bu var asrock bios güncel gönderiyor işlemcin ile uyumlu oluyor.
Asrock H110M-DGS R3.0 Intel H110 2133MHz DDR4 Soket 1151 mATX Anakart (ASRH110M-DGS-R3) (Kaby Lake BIOS Yüklü) - Anakart - Bilgisayar Bileşenleri

Anakartın ile uyumlu ram aralığını daralttım 8gb olması gerek zaten en az bu devirde.Parana göre seçim yapmaya çalış
En ucuz kapasite: 8 gb, tipi: ddr4, frekans: 2133 mhz Bellek / Hafıza, RAM fiyatları Akakçe'de

Aşağı yukarı 1000 tl bunlar yapıyor zaten

İki tane pc var ikiside aynı fiyat 1900 tl ikiside 2. El kartın eksisine girip alıcam ama hangisini almalıyım lütfen acil cevap verin yarın alıcam çünkü yanlış tercih yapmak istemiyorum çünkü baya bi zaman bişey alma imkanı olmayacak

Pentium G4560
Msi gtx 1050ti
8 gb 2300 mhz ram
1tb hdd + 650 watt psu

---

Amd fx-8350 4ghz
Msi r7 370 4gb
8gb ddr3 1600 mhz ram
650watt psu + 500gb hdd

tabikide üstteki sistem çok daha iyi ram olsun işlemci olsun ekran kartı olsun hdd olsun hepsinde önde üstteki sistem sakın aynı parada alttakini alma hatta 200-300 tl bile far atar üstteki sistem verilir o fark ona çok önde g4560 + 1050 ti güzel kombin hiç çekinme

Şu sistemi alın. RAM'leri 2 kanal değil. Tek kanal 8 GB almak daha iyi olur. İlerde yanına bir 8 GB daha takmanız açısından
Geriye sizin söylediğinize göre bütçe arttırıyorsanız. 530 TL kalır. Onunla da GT 1050 ya da GT 1030 alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı