1000 TL Sıvı Soğutma Önerisi

Follrex

Hectopat
Daha fazla  
Max 1000 TL civarı, 240 mm sıvı soğutma arıyorum. En büyük kriter sessiz çalışması. Bu kriterlerde hangi marka ve modelleri önerirsiniz?

Kasanız ve işlemciniz nedir? Sessizlik denilince LF-240 ve LF-280 var.

İşlemci ryzen 7 5800x
Kasa Corsair Spec Delta RGB
Sizce LF-240, Corsair Hydro H100x den daha mı sessizdir? Bir de performans olarak aralarında fark var mı? Bir bir de benim kasaya sığar mı?
Kasanız ve işlemciniz nedir? Sessizlik denilince LF-240 ve LF-280 var.

İşlemci ryzen 7 5800x
Kasa Corsair Spec Delta RGB
Sizce LF-240, Corsair Hydro H100x den daha mı sessizdir? Bir de performans olarak aralarında fark var mı? Bir bir de benim kasaya sığar mı?
Kasanızın 360mm'ye kadar sıvı soğutma desteği var. Önerdiğim iki ürün de sığıyor.

1627245266590.png

Kasanızın 360mm'ye kadar sıvı soğutma desteği var. Önerdiğim iki ürün de sığıyor.

Eki Görüntüle 1118232
Çok teşekkür ederim ben de zaten üst tarafa takmayı düşünüyordum ve gerçekten de ses bakımından genelde sizin söylediğiniz ürünü tavsiye ediyorlar. Son sorum şu sizce Be Quiet gibi markalar için bütçeyi arttırmaya değer mi yoksa en f/p ürünü olarak bu Artic marka almamı mı tavsiye edersiniz?

Çok teşekkür ederim ben de zaten üst tarafa takmayı düşünüyordum ve gerçekten de ses bakımından genelde sizin söylediğiniz ürünü tavsiye ediyorlar. Son sorum şu sizce Be Quiet gibi markalar için bütçeyi arttırmaya değer mi yoksa en F/P ürünü olarak bu Arctic marka almamı mı tavsiye edersiniz?
Üste sığıp sığmayacağını garanti edemem çünkü önerdiğim ürünün radyatörü standart sıvı soğutma radyatöründen kalın. Yani sığmama durumu olursa öne takmak durumunda kalabilirsin.

Bu arada LF-240, Be Quiet'ın Pure Loop serisinden daha iyi.

Üste sığıp sığmayacağını garanti edemem çünkü önerdiğim ürünün radyatörü standart sıvı soğutma radyatöründen kalın. Yani sığmama durumu olursa öne takmak durumunda kalabilirsin.

Bu arada LF-240, Be Quiet'ın Pure Loop serisinden daha iyi.
Araştırıyorum ancak bir türlü tam bir cevap bulamadım. İnsanlar genelde sorun olmayacağını yazmış çok kararsız kaldım ramlere değme gibi bi sorun olur mu sizce? Üst kısımda belli bir kaydırma alanı da var aslında ama bilmiyorum ne yapsam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı