Kasanız ve işlemciniz nedir? Sessizlik denilince LF-240 ve LF-280 var.
![]()
Arctic LIQUID FREEZER II 240 İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic LIQUID FREEZER II 240 İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic LIQUID FREEZER II 240 İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 4.349,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Arctic LIQUID FREEZER II 280 İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic LIQUID FREEZER II 280 İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic LIQUID FREEZER II 280 İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.477,06 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kasanızın 360mm'ye kadar sıvı soğutma desteği var. Önerdiğim iki ürün de sığıyor.İşlemci ryzen 7 5800x
Kasa Corsair Spec Delta RGB
Sizce LF-240, Corsair Hydro H100x den daha mı sessizdir? Bir de performans olarak aralarında fark var mı? Bir bir de benim kasaya sığar mı?
Çok teşekkür ederim ben de zaten üst tarafa takmayı düşünüyordum ve gerçekten de ses bakımından genelde sizin söylediğiniz ürünü tavsiye ediyorlar. Son sorum şu sizce Be Quiet gibi markalar için bütçeyi arttırmaya değer mi yoksa en f/p ürünü olarak bu Artic marka almamı mı tavsiye edersiniz?Kasanızın 360mm'ye kadar sıvı soğutma desteği var. Önerdiğim iki ürün de sığıyor.
Eki Görüntüle 1118232
Üste sığıp sığmayacağını garanti edemem çünkü önerdiğim ürünün radyatörü standart sıvı soğutma radyatöründen kalın. Yani sığmama durumu olursa öne takmak durumunda kalabilirsin.Çok teşekkür ederim ben de zaten üst tarafa takmayı düşünüyordum ve gerçekten de ses bakımından genelde sizin söylediğiniz ürünü tavsiye ediyorlar. Son sorum şu sizce Be Quiet gibi markalar için bütçeyi arttırmaya değer mi yoksa en F/P ürünü olarak bu Arctic marka almamı mı tavsiye edersiniz?
Araştırıyorum ancak bir türlü tam bir cevap bulamadım. İnsanlar genelde sorun olmayacağını yazmış çok kararsız kaldım ramlere değme gibi bi sorun olur mu sizce? Üst kısımda belli bir kaydırma alanı da var aslında ama bilmiyorum ne yapsam.Üste sığıp sığmayacağını garanti edemem çünkü önerdiğim ürünün radyatörü standart sıvı soğutma radyatöründen kalın. Yani sığmama durumu olursa öne takmak durumunda kalabilirsin.
Bu arada LF-240, Be Quiet'ın Pure Loop serisinden daha iyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.