1000 TL SSD Tavsiyesi

Bütçe
300-1000 TL
Makaleler
1
Yer
Sin City
Anakart
Biostar B450MH
Cebimde 900-1000 TL gibi bir para var. Hangi bütçeden alsam? 480 GB'lık mı, 240 GB'lık mı alsam bilemedim. 10 ay gibi bir süre Netac kullandım ve altını çizerek rica ediyorum, beni üzecek bir SSD olmasın.

Büyük ihtimal ya Samsung alacağım ve param bitecek ya da Patriot, Gigabyte, PNY artık birini alıp bakacağım.

Cebimde artacak para şu açıdan önemli aslında alacaklar listem var ama şu anda ilk almam gereken SSD, yoksa liste uzuyor.

Tavsiyede bulunacak arkadaşlar 2-3 aylık deneyimlere göre değil de uzun sürelik kullanımları baz alarak öneride bulunursa sevinirim. Teşekkürler, iyi forumlar.

Ben net bütçe belirtmedim ama başlık değiştirilmiş, uygun ve kaliteli bir SSD olursa benim açımdan iyi olur. Mecburi olursa dökülürüz artık yapacak bir şey yok.

M.2 slotun boşsa bunlar iyidir:

M.2 slotun boşsa bunlar iyidir:
Boş hocam ama bütçemi aşıyor, alternatiflere bakacağım muhtemelen.

500GB yeter mi size?
Kaiteli ve ust duzey bir SSD isterseniz:
F/P isterseniz:

500GB yetmezse, atilan Patriot alinir.

Buna bakabilirsiniz hocam:
Çok iyi, ben alabilsem alabilsem 250 GB'lık Samsung alabilirim diye düşünmüştüm bu güzel oldu. M2 SSD'lerin montajı kolay değil mi hocam? Benim ekran kartımı çıkarmam gerekecek altında kalıyor sanırım M2 slotu.
500GB yeter mi size?
Kaiteli ve ust duzey bir SSD isterseniz:
F/P isterseniz:

500GB yetmezse, atilan Patriot alinir.
500 GB gayet yeterli, üzerinde gözüm yok. Sadece 250'ye de düşürebilirim, sebebini konu açıklamasında bahsettim. Bir kararsızlık var içimde.

@Stokeley, Samsung 980'de standart bir önbellek olmadığını bilin. Bunun yerine henüz olgunlaşmamış bir teknoloji var. Bence CS3030 ya da A2000 gibi seçeneklere yönelip kalan bütçenizi HDD'ye ayırın. Öncelikte olan her şeyi SSD'ye kurarsınız. Depolama işi HDD'ye kalır. Bu açıdan @356280'ın F/P önerisi daha makul.

@Stokeley, Samsung 980'de standart bir önbellek olmadığını bilin. Bunun yerine henüz olgunlaşmamış bir teknoloji var. Bence CS3030 ya da A2000 gibi seçeneklere yönelip kalan bütçenizi HDD'ye ayırın. Öncelikte olan her şeyi SSD'ye kurarsınız. Depolama işi HDD'ye kalır. Bu açıdan @356280'ın F/P önerisi daha makul.
Mevcut HDD'im var hocam, o yönden sıkıntım yok. Öneriniz için teşekkürler bakayım bir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı