11 yok.
Yazılım desteği dışında başka neden memnun kalmadınız?
11 yok.
Hocam çok yavaş. Oyun değil diğer programlarda da yavaş. İlk zamanlar iyiydi. 2-3 ay sonra bozdu. Ekranı da güzel değil.Ya neden kötü? Yavaş mı? Yazılım desteği yok mu?
Yazılım desteği dışında başka neden memnun kalmadınız?
Hocam çok yavaş. Oyun değil diğer programlarda da yavaş. İlk zamanlar iyiydi. 2-3 ay sonra bozdu. Ekranı da güzel değil.
Peki keşke şunu alsaydım dediğiniz bir model var mı veya böyle ucuz tabletler memnun etmeyecekse şunlara mı bakmak gerek?Hocam ben kullanıyorum. Almayın aldırtmayın.
Hocam çok yavaş. Oyun değil diğer programlarda da yavaş. İlk zamanlar iyiydi. 2-3 ay sonra bozdu. Ekranı da güzel değil.
Hocam önerilen tabletten kesinlikle daha iyi performans verecektir.Peki keşke şunu alsaydım dediğiniz bir model var mı veya böyle ucuz tabletler memnun etmeyecekse şunlara mı bakmak gerek?
Samsung Galaxy Tab A7 SM-T500 Wi-Fi 32 GB 10.4" Tablet Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Ben kullanıyorum diye boş boş övmem.Hocam önerilen tabletten kesinlikle daha iyi performans verecektir.
Hocam RAM'i kurtarır mı milmem.
Arkadaşlar sadece ders videoları, PDF'ler ve slaytlar için fiyat performans bir tablet arıyorum. Oyun oynamayacağım ve fiyat performans anlamında daha iyi bir ürün varsa bütçeyi 100-200 TL artırabilirim, önerilerinizi bekliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.