1000 TL Telefon Önerisi - Seçenekler

prlk13

Hectopat
Katılım
23 Ağustos 2013
Mesajlar
74
Merhaba arkadaşlar. Başlıktaki bütçeye bir akıllı telefon alacağım, uzun vadeli olması, kamera-pil performansı ve çok üstün bir mobil oyuncu olmasam da güncel oyunları az çok oynatsın istiyorum. Biliyorum bu tarz konulardan bir sürü var ama ben de seçeneklerimi size sunmak istedim. Siz de düşüncelerinizi yazarsanız bir sonuca ulaşabilirim.

LG G2:
Ne zamandır aklımdaydı ancak şimdi araştırınca eskide kaldığını söyleyenler var. Çıkış tarihi ve kamerası eksileri. Batarya performansı iyi. Uzun süre kullanılabilirse hala alabilirim.

ASUS Zenfone 2:
Güncel yeni bir telefon, 1,8ghz'lik ucuz modelini düşünüyorum. Sıkıntısı fazla büyük olması, elde çok kaba duracaksa hoş olmaz. Bir de düşük modelinde hızlı şarj yokmuş sanırım.

Sony Xperia m4 aqua:
Performans olarak pek iyi değil ama kötü bir telefon da değil sanırım. 8GB Hafıza çok kısıtlı. En son düşüneceğim seçenek.

Sony Xperia C4:
En son karşılaştığım pek adı sanı duyulmamış bir telefon ama çok hoşuma gitti. Telefon hakkında hiç türkçe inceleme bulamadım, türkçe forumlardaki bilgiler de yok denecek kadar az.

Evet arkadaşlar seçeneklerim bunlar. Fiyat olarak n11 ve gg fiyatlarını göze alırsanız sevinirim. Tavsiyelerinizi nedenleriyle bekliyorum. Teşekkürler.

Arkadaşlar yok mu yardım edebilecek? C4 varken M4 Aqua'yı eledim şu an. Sony'nin güncelleme sicili nasıldır? C4 uzun süre güncellenir mi?
 
Konuyu android bölümüne açmışsın ama ben yine de lumia 830 öneriyorum. İsteklerinin 1' i dışında hepsini karşılıyor. Güncel oyun derken eğer büyük firmaların oyunlarından bahsediyorsan o seçeneği de karşılıyor. Nokia Lumia 830 Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al
Kendim kullandığım bir telefon gayet memnunum. Şarjı biraz oyun 2-3 saat internet kullanarak 1,5 günü çıkarıyor, kamerasına zaten kimse söz söyleyemez, çok kaliteli bir kamerası var. Sana kalmış bir konu alıp almamak eğer yazdıkların arasında bir dersen zenfone 2 derim daha güncel bir telefon olduğu için.
 
Bence Xperia C4 alın. C4 yeni geldi ülkemize,selfie telefonu olarak lanse edildi. Sony telefonlarının 2 güne varan pil ömrü vaat etmesi ve güncelleme desteği vermesi isteklerinizi yeterince karşılıyor. Ayrıca 5.5 inç ekranlı olduğu için oyunlarınızı daha eğlenceli oynayabilirsiniz.
 
Teşekkürler gelen cevaplar için. Bugün Vatan bilgisayara gittim, adam Z1 önerdi. C4 Z1 kadar güncel kalmaz, sony z'lere önem veriyo falan dedi. Zenfone 2'ye G2'ye c4'e hiç bakma Z1 al dedi. Ne yapayım sizce?
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı