1000 TL Telefon Önerisi

Voltran

Kilopat
Katılım
23 Mayıs 2017
Mesajlar
1.860
Çözümler
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Aklımda Xiaomi Redmi 7, Xiaomi Redmi Note 6 Pro 32 GB versiyonu var. Sizin de önerilerinizi değerlendirebilirim. Fiyatı 1300 TL ve üzeri olmasa iyi olur. Hafıza 32 GB RAM ise 3 GB civarı olması yeterli olacaktır.

Not: Cevaplara mobilden dönüş yapılamadığı için cevap veremezsem kusura bakmayın. Konuyu mobilden açıyorum ama mobilden cevap veremiyorum, bunu da anlamadım.
 
ben Xiaomi Redmi 7 almanı öneririrm bataryasıda yüksekve depolama ram falanda bence fiyatlar artmadan al derim ya da 29 kasıma kadar bekle black friday indirimleri ile daha ucuza al bunu ya da daha iyi bir telefonu al black friday indirimleri ile tabi bu benim önerim sen bilirsin şimdiden hayırlı olsun
 
Epey karşılaştırma linki.
Bence bu 2 telefon arasında seçim yapın. Bu fiyat bandında bu 2 telefondan daha iyi bir telefon pek yok zaten.
Ben Redmi 7 almanızı tavsiye ederim. Açıklama yapmama gerek yok diye düşünüyorum, zaten linkte karşılaştırma da her şey açıkca belli.
Edit: 11.11 indirimlerinde ve Kara Cuma (29 Kasım)'da çok ucuza alabilirsiniz.
 
Ben Redmi 7 yerine kullandığım Note 6 Pro modelini öneririm. Gerek ekran gerek işlemci gerek kamera bu üç unsur benim için daha öndeydi bu yüzden Redmi Note 6 Pro aldım. Senin için Redmi 7 modeli avantajları daha cazip ise onu almalısın.
 
Yorumlarınız için teşekkürler. 11.11 indirimini bekleyip bir bakacağım ona göre alırım.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı