1000 TL Telefon Tavsiyesi

HTC ONE M8 alınabilir. Ses performansı ve arayüzü çok iyi bir cihaz.
Noob haklısın abi ben one m8 in fiyatını hala yüksek sanıyordum. Öxellikle müziği seviyorsan sony ve htc nin kulaklık çıkışı diğerlerine benzemez, daha güçlüdür. Ben z2 aldım kullandım bir ara özel musician edition unu içinden 250tl lik profesyonel kulaklık çıktı, ses harika. Ve iphone kulaklığı takınca da iphone dakinden veya başka cihaza takınca aldığım keyiften çok daha fazlasını veriyor bana. Üstelik sony kulaklıkların kendine özel eko ayarları var sony music uygulamasında.
 
Z1 bu saatten sonra alınmaz, Zenfone 2'nin sorunları çok fazla. Geriye G2 ve M8 kalıyor. G2'de eskidi bayağı, 6.0 alıp almayacağı da soru işareti. Geriye M8 kalıyor.
 
Aslında ben 1700 e aldım ama ben aldıktan sonra 1300 civarına düştü. Ve sony nin tüm avrupa ve asyada bazı ülkelerde 1 bazılarında 2 yıl garantisi var mesela almanyadan alsan yine tr de 2 yıl garantisi oluyor bence araştırmalı.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı