1000 TL TKL klavye önerisi

desiaL

Picopat
Daha fazla  
Bütçem 700-1000 lira civarıdır TKL bir oyuncu klavyesi istiyorum. Önerilerinizi yollarsanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ali Express'ten daha önce hiç alışveriş yapmadım vergilendirme ve kargo hakkında biraz bilgilendirme yapabilir misin? Yazan fiyatın üstüne ne kadar fiyat eklenir aşağı yukarı?

İncelemem bulunuyor dolar artışı direkt olarak etki ettiği için dolar düşmedikçe fiyat aynı kalır ben 1 ay önce vergi ile birlikte 888 liraya aldım. O yüzden daha da artmadan fiyatı sende al derim. Satın alma ekranında vergi de fiyata ekleniyor zaten.

İncelemem bulunuyor dolar artışı direkt olarak etki ettiği için dolar düşmedikçe fiyat aynı kalır ben 1 ay önce vergi ile birlikte 888 liraya aldım. O yüzden daha da artmadan fiyatı sende al derim. Satın alma ekranında vergi de fiyata ekleniyor zaten.
Sorunlu falan çıkabiliyor mu? Kronik bir sorun?

Sorunlu falan çıkabiliyor mu? Kronik bir sorun?

Hayır bunu RGB modelinin de AliExpress'te yorumlarına bakarsan zaten 5 üzerinden 4.9 puan almış gayet güzel ve kaliteli Switch'li bir marka. Dandik Switch yok anlayacağın şu an bu klavye ile yazıyorum zaten. Huano markası araştırabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı