Bütçem 700-1000 lira civarıdır TKL bir oyuncu klavyesi istiyorum. Önerilerinizi yollarsanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.
Hayır problem olmaz.İngilizce ve %60 olmsa olur mu?
Hayır problem olmaz.
Ali express'ten daha önce hiç alışveriş yapmadım vergilendirme ve kargo hakkında biraz bilgilendirme yapabilir misin? Yazan fiyatın üstüne ne kadar fiyat eklenir aşağı yukarı?54.12AU $ 35% OFF|E YOOSO Z686 USB 60% Mini mekanik oyun klavye mavi kırmızı anahtarı 68 tuşları kablolu ayrılabilir kablo bilgisayar PC için| | - AliExpress kendi kullandığım klavye çok memnunum şu an indirimde kaçırmayın derim.
Ali Express'ten daha önce hiç alışveriş yapmadım vergilendirme ve kargo hakkında biraz bilgilendirme yapabilir misin? Yazan fiyatın üstüne ne kadar fiyat eklenir aşağı yukarı?
Sorunlu falan çıkabiliyor mu? Kronik bir sorun?İncelemem bulunuyor dolar artışı direkt olarak etki ettiği için dolar düşmedikçe fiyat aynı kalır ben 1 ay önce vergi ile birlikte 888 liraya aldım. O yüzden daha da artmadan fiyatı sende al derim. Satın alma ekranında vergi de fiyata ekleniyor zaten.E-yooso Z686 Custom edilebilir mekanik klavye incelemesi
Öncelikle klavyenin %60 ve İngilizce bir klavye olduğunu belirtmemde fayda var. Ürünü AliExpress üzerinden satın aldım ve vergisi ile birlikte yaklaşık 888 liraya denk geldi. Ben kendi klavyemde Single renk seçeneğini tercih ettim, dileyen arkadaşlar RGB modelini satın alabilir böyle bir model...www.technopat.net
Sorunlu falan çıkabiliyor mu? Kronik bir sorun?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.