1000 TL tornavida seti önerisi

GKD

Moderasyon Ekibi Üyesi
Kıdemli Moderatör
Makaleler
23
Yer
LTBE
Daha fazla  
Bilgisayar montajı vs. için tornavida lazım. Şimdiye kadar Wowstick kullanıyordum ama uçlarının bir kısmı kayboldu. Şarjlı değil de normal tornavida istiyorum. Özellikle ince uçların olması ve kendi yapısının da ince olması önemli.

Hocam daha ucuza kapatmak için Temu'daki ürünlere bakabilirsiniz. Örnek bu ürünün aynısından arkadaşım aldı ben çok bir şey beklemiyordum ama şaşırtıcı derecede kaliteli geldi 128 parça olduğu için içinde bulamayacağınız uç yok neredeyse. Tüm kullanım alanlarına uyacaktır. Bir de indirimle falan alırsanız 400e falan gelir aklınızda bulunsun başka bir şey alırsanız bile böyle çoklu setler bazen hayat kurtarıyor evde bulunsun. İçinde uzatıcıda var ayrıca elin sığmadığı yerlere girmek için bükülen başlıkta var.

Hocam daha ucuza kapatmak için Temu'daki ürünlere bakabilirsinizÖrnek bu ürünün aynısından arkadaşım aldı ben çok bir şey beklemiyordum ama şaşırtıcı derecede kaliteli geldi 128 parça olduğu için içinde bulamayacağınız uç yok neredeyse. Tüm kullanım alanlarına uyacaktır. Bir de indirimle falan alırsanız 400e falan gelir aklınızda bulunsun başka bir şey alırsanız bile böyle çoklu setler bazen hayat kurtarıyor evde bulunsun. İçinde uzatıcıda var ayrıca elin sığmadığı yerlere girmek için bükülen başlıkta var.
Çin'den gelmesini bekleyecek zamanım yok maalesef. Teşekkür ederim yine de.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı