1000 TL VDSL Modem önerisi

1000 tl ile nasanın alakasını çözemediğim gibi sorun yaşamak istemediğim yüksek performans bir cihaz istediğim için 1000 tl yazdım bunda saçma olan birşey yok parası olan parası kadar alıyor diyelim benim bütçem bu adamlar 5 000 tl lik modem veya yükseltici alıyor nasaya bağlandıklarını düşünmüyorum ama önerileriniz için teşekkür ederim

internet kablosunu aldım fakat modem değişimi yapmayı düşünmüyordum son zamanlardaki bağlantı gitme problemlerinden dolayı kafama girdi malesef teşekkür ederim
Alabilirsiniz tabikide isterseniz 20 bin tl ye alın beni ilgilendirmez :) Bu işlerden anlayan kişilerin 1000 tl ile nasanın ne alaka olabileceğini çok iyi anlamıştır zaten.Keşke 5000 tl lik modem alan kişilere nerede ve hangi Mbps ile kullanacağınıda sorun onlar size iyi açıklarlar, 100 TL aylık internet alıp 1000 tl lik modem kullanmaya benzemez hocam 5000 tl lik router olayları.İyi forumlar :) Ayrıca 1000 tl lik modem aldınız diye bu sorun yaşamayacağınız anlamına gelmiyor o sizin sözde 5000 tl lik router alan kişileriniz bile o elindeki cihazları servislerine göndermek zorunda kalıyorlar :)

Son düzenleme:
Alabilirsiniz tabikide isterseniz 20 bin tl ye alın beni ilgilendirmez :) Bu işlerden anlayan kişilerin 1000 tl ile nasanın ne alaka olabileceğini çok iyi anlamıştır zaten.Keşke 5000 tl lik modem alan kişilere nerede ve hangi Mbps ile kullanacağınıda sorun onlar size iyi açıklarlar, 100 TL aylık internet alıp 1000 tl lik modem kullanmaya benzemez hocam 5000 tl lik router olayları.İyi forumlar :) Ayrıca 1000 tl lik modem aldınız diye bu sorun yaşamayacağınız anlamına gelmiyor o sizin sözde 5000 tl lik router alan kişileriniz bile o elindeki cihazları servislerine göndermek zorunda kalıyorlar :)
dostum bütçem 1000 yazdım bununla beni tiye almanı anlayamıyorum 500 TL değerinde de modem var 700 TL değerinde de bende 1000 yazdım bunda dalga geçilecek konu göremiyorum tamam mizacın olabilir ama ben biraz alındım tanımadığın insanlar ile de espiri yapman hoş değil ki bilsem zaten önerilerinizi sormam bilmediğim bir konu bu. önerin için teşekkür ederim.

dostum bütçem 1000 yazdım bununla beni tiye almanı anlayamıyorum 500 TL değerinde de modem var 700 TL değerinde de bende 1000 yazdım bunda dalga geçilecek konu göremiyorum tamam mizacın olabilir ama ben biraz alındım tanımadığın insanlar ile de espiri yapman hoş değil ki bilsem zaten önerilerinizi sormam bilmediğim bir konu bu. önerin için teşekkür ederim.
Alınman için yazmadım dostum günümüz internet hızlarında 1000 TL lik para israfına gerek olmadığı konusunda tavsiye verdim senin için esprili bi dille ama alındıysanız kusuruma bakma dostum 😂

Aynen doğru söylüyorsun. Asus'un DSL-N16 modelinden almıştım fakat iade ettim anlık kopmalar yaşıyordum, forumda da bu modelle ilgili bir çok konu açılmış şikayet olarak onu baz aldım.
Ardından Tp-Link Archer VR400 aldım, hiç bir sorun yaşatmıyor malzeme kalitesi, Wi-Fi kapsama alanı filan harika. Arayüz de tertemiz.
Karar arkadaşa kalıyor tabii ki :)
VR400 den memnun musunuz güncel olarak?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı