1000 TL ve altı klavye önerisi

Hocam öncelikle iyi sosyaller 1000TL'ye mekanik ve driverlı klavye bulman çok zor ben bu klavyeyi kullanıyorum daha bir problemi yok yorumlarını ve özelliklerini sen tekrardan bir kontrol et daha iyisi varsa bilen arkadaşlar destek olsun.

elimde buna benzer bi klavye var fakat bu galiba mekanik değil

Hocam öncelikle iyi sosyaller 1000TL'ye mekanik ve driverlı klavye bulman çok zor ben bu klavyeyi kullanıyorum daha bir problemi yok yorumlarını ve özelliklerini sen tekrardan bir kontrol et daha iyisi varsa bilen arkadaşlar destek olsun.
switchi ne renk bunun

elimde buna benzer bi klavye var fakat bu galiba mekanik değil

switchi ne renk bunun
Hocam zaten elinizden geldiğince rampage markasından uzak durun. Bu bütçeyle alınabilir, fakat zorlarsanız daha kalitelilerini bulabilirsiniz bence.

bu alet güzelmiş animasyonları fln videodaki gibimi acaba bide yüzde 60 hiç kullanmadım iyimidir
Hocam ben kullanmıştım bir ara. Kalitesi orta seviye fakat 1.060 tlye kadar zorlayabilirim derseniz tavsiyem şudur: https://www.hepsiburada.com/ata-sof...sting-klavye-p-HBCV00007B5GI1?magaza=ATAsoft&

bu alet güzelmiş animasyonları fln videodaki gibimi acaba bide yüzde 60 hiç kullanmadım iyimidir
Ek olarak alışması sadece 1 günümü aldı, çünkü bende %100 bir klavyeden geçiş yapmıştım.

bu attığın klavyenin farklı rengi varmı bi bakarmısın bende buna bakıyordum bide kullandın mı hiç
Kullanmadım, fakat ziyoulang markası orta kalite üretiyor ürünlerini memnun kalırsınız ama sanırım sadece turuncu renkli tuşların mavi renkli olanları var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı