1000 TL ve altı kulaklık önerisi

Rkn88

Hectopat
Herkese iyi sosyaller, 1000 TL bütçem var. Bir kulaklıkta aradığım en önemli etken uzun kullanımda rahatsız etmemesi. Oyun oynama hedefinden çok, müzik dinlemek, film izlemek vs. önemli benim için. Aynı zamanda Discord'dan arkadaşlarımla sık sohbet ettiğim için mikrofon da önemli. Bu kriterlere uygun bir model önerebilir misiniz?

Buds 2.
Anker Q10.
Q10i.
Q10 kullanıyorum memnunum JBL'den kat kat iyi bence.j
Screenshot_20221225_190317_Samsung Internet.jpg

Anker Soundcore Life Q10i, T560BT.

Bende bir üst modeli JBL510BT var. JBL Tune 560BT bilgisayarda kullanım için iyi gitmez ayrıca pedleri yuvarlak ve uzun kullanımdan sonra baskı yaptığı için kulakları acıtıyor. Bilgisayara bağladığında da mikrofonu kullanamıyorsun ve pil ömrü de az. Rahatlığa önem gösterdiğini söylemiş. Bu JBL'in Tune serisine biraz uzak bir kavram o yüzden direkt o seriden kulaklık bakmamasını öneririm.

Geçen hafta cuma günü tam şarj ettim cumartesi kullanmaya başladım 12-13 saat kullanmışımdır ses genel olarak %45 seviyesinde bazen 1 saat dakika kadar %60 seviyesinde kullandım 10 dakika %100 ses seviyesinde kullandım.
3,5 kadar saat bass up açık.
Şarj %90 kaldı 7.günde.
Bugün 8.gün hâlâ %90 şarj.

Buds 2.
Anker Q10.
Q10i.
Q10 kullanıyorum memnunum JBL'den kat kat iyi bence.jEki Görüntüle 1613519

Önerileriniz için teşekkür ederim fakat ben bilgisayarda kullanmak için istiyorum. Sanırım önerdikleriniz telefona daha uygun cihazlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı