1000 TL Wireless Gaming mouse önerisi

Wretion

Picopat
Daha fazla  
FPS oyunlarını arada bir oynuyorum kabloyla uğraşmak istemediğim için Wireless alacağım elim küçük tutuş şeklim palm grip (avuç içi) SteelSeries Rival 3 Wireless düşünüyordum baktım çoğu kişi kötü yorum yapmış konu yazma gereği duydum.

Son düzenleyen: Moderatör:
FPS oyunlarını arada bir oynuyorum kabloyla uğraşmak istemediğim için Wireless alacağım elim küçük tutuş şeklim palm grip (avuç içi) SteelSeries Rival 3 Wireless düşünüyordum baktım çoğu kişi kötü yorum yapmış konu yazma gereği duydum.
Rival 3 ve Deathadderv2 dışında bu fiyata alacağınız herhangi bir mouse sizi pişman eder.

Rival 3 ve deathadderv2 dışında bu fiyata alacağınız herhangi bir mouse sizi pişman eder.

Rival 3 kronik lod sorunlu bir mouse, Rival 3 ve DeathAdder v2'den çok daha iyi M800PR9 varken niye gitsin onlara para versin?

Rival 3 kronik lod sorunlu bir mouse, Rival 3 ve DeathAdder v2'den çok daha iyi M800PR9 varken niye gitsin onlara para versin?

Hocam deathadder V2 x hyperspeed sipariş ettim attığınız mouseyi beğenirsem iade ederim biraz bakıcam razera

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı