1000 TL Wireless Mouse önerisi

Bütçe
1000
Ben logitech G305 tavsiye ederim, Duracell Ultra yada yeni çıkan optimum serisiyle 1 aydan fazla kullanıyorum. Normal duracell pil ile bile rahatlıkla 1 ay gidiyor.. Harika bir mouse. Sıfır gecikme.
Şu çöp fareyi niye önerip duruyorsunuz?

Omron 10M'i 150₺lik farelerde kullanıyorlar.

Şu çöp fareyi niye önerip duruyorsunuz?

Omron 10M'i 150₺lik farelerde kullanıyorlar.
Boş yapma hocam, ben memnunum kullanıyorum. Adam tavsiye istemiş önerdim. Bir şikayetim olsaydı da yazardım. Burada fan boyluk yapmıyoruz siz gibi. Bir şey önerirken iciğine ciciğine kadar bakacak değilim. Adam sormuş söylemişim. Kendisi inceler bakar kafasına uymaz almaz. Önerirken sana mı sorucam ??

Boş yapma hocam, ben memnunum kullanıyorum. Adam tavsiye istemiş önerdim. Bir şikayetim olsaydı da yazardım. Burada fan boyluk yapmıyoruz siz gibi. Bir şey önerirken iciğine ciciğine kadar bakacak değilim. Adam sormuş söylemişim. Kendisi inceler bakar kafasına uymaz almaz. Önerirken sana mı soracağım?

Bana soracaksın dememiş.

Tek yapılan, beğenmedikleri ürüne beğenmediklerini belirten bir ifade bırakmak. Siz de bunun üstüne 5 yaşında çocuk gibi aynı ifadeyi herkese yapıştırmışsınız. Hadi sizin önerinizi beğenmeyenler sebep sunmuş, siz niye öbür önerilenleri beğenmediniz?

Boş yapma hocam, ben memnunum kullanıyorum. Adam tavsiye istemiş önerdim. Bir şikayetim olsaydı da yazardım. Burada fan boyluk yapmıyoruz siz gibi. Bir şey önerirken iciğine ciciğine kadar bakacak değilim. Adam sormuş söylemişim. Kendisi inceler bakar kafasına uymaz almaz. Önerirken sana mı sorucam ??
Canım arkadaşım sen memnunsun, önerdin de bunun bir anlamı yok. Şöyle özetliyim; burdakiler beğenmedi emojisini attığınız ürün fiyatını hak etmiyor diye atıyorlar. Siz de onlar beğenmedi diye atıyorsunuz, ürünleri kötü olduğundan değil. Ben de ürünün kötü olduğunu size söyledim. Bir şeyler öğrenmekten niye bu kadar tiksiniyorsunuz? Burası teknolojik forum hocam. Bir zahmet bir ürün kötüyse kötü denilebilsin.

Bana soracaksın dememiş.

Tek yapılan, beğenmedikleri ürüne beğenmediklerini belirten bir ifade bırakmak. Siz de bunun üstüne 5 yaşında çocuk gibi aynı ifadeyi herkese yapıştırmışsınız. Hadi sizin önerinizi beğenmeyenler sebep sunmuş, siz niye öbür önerilenleri beğenmediniz?
Kardeş Lenovo önereni de ciddiye almam ya kusura bakma sen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı