1000 TL'ye %100 klavye önerisi

Bence almışken adamakıllı bir şey al 1300TL bu.

Bende bu klavye var 3. senesine girecek sanırım. İllalah ettirdi. Boşluk tuşu en başta sıkıntı çıkartan tuş sonra enter tuşu. Temizlemesi ise ayrı bir illet.

Mümkünse uygun yollu mekanik alın.

Razer Ornata V3 X alınır. Razer'dan şaşmamak lazım.

3 kişi dislike atmış :) Arkadaşlar Razer bu piyasanın Apple'ıdır. Siz bunu ister kabul edin isterseniz de etmeyin. Kendinizi kandırmaktan öteye geçemezsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
3 kişi dislike atmış :) Arkadaşlar Razer bu piyasanın Apple'ıdır. Siz bunu ister kabul edin isterseniz de etmeyin. Kendinizi kandırmaktan öteye geçemezsiniz.

1000 TL'ye daha iyi klavyeler var.

Ayrıca Razer'ın her ürünü iyi değil. Örnek vermek gerekirse Razer DeathAdder (ilk sürümü).

Dostum Razer kaliteli markadir dogru ama V3 X alinmaz. Anti-Ghosting'i bile yok ve parasini hak etmiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tam burslu okuduğu Başkent'ten 3.2 ortalama ile mezun olunca erkekler :D

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tam burslu okuduğu Başkent'ten 3.2 ortalama ile mezun olunca erkekler :D

1 ay geçmiş üstünden ve şimdi gördüm yanıtını. Kendi yazdıklarıma baktım öylesine Razer fanboyluğu yapmışım. Sonra benimle garip bir şekilde dalga geçmişsin.

Profilime eklediğim linkten LindekIn bağlantısına bakmışsın. LinkedIn profilimde bulunan biyografi kısmına ne yazmam gerekirdi? Tiye aldığın eğitim hayatım yerine izlediğim filmleri veya tuttuğum takımın ismini mi?

Tam burslu okuduğum Başkent Üniversitesi'nden 3.2 ortalama ile mezun olmuş olmam neden komik onu pek anlamadım. Burslu okumam mı anormal bir durum, hiç okulu uzatmadan 3.2 kötü bir ortalama mı yoksa üniversitem ile mi dalga geçmek istedin bilmiyorum. Muhtemelen bahsettiklerimin hepsiyle dalga geçmiş olacaksın ki biyografide bulunan fen lisesi ibaresi ile dalga geçmemişsin. Benim elimden gelen başarı buydu. Mesleki hayatımda daha da üzerine koyup ilerlemeye gayret ediyorum. Bakarsın bir gün senin de kendi içinde takdir edeceğin bir şeyler başarabilirim.

Umarım ki sen hayatta benden çok daha başarılı olur ve benden çok daha iyi yerlere gelirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı