1000 TL'ye 2.El Alınabilecek Ekran Kartları

cem sarıkaya

Hectopat
Daha fazla  
Sistem toplayacağım ama ekran kartını 2.el almayı düşünüyorum. 1000 TL civarında hangi ekran kartlarını alabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle GTX 970 4GB, daha iyisini bulamazsın.
Eğer anakartın SLI destekliyorsa GTX 680 SLI da yapabilirsin 2. el, 1000 TL'yi geçmez.
Eğer alacaksa GTX 680 SLI yerine GTX 690 alması daha mantıklı olur.
Ama kaliteli bir markanın GTX 970'ini almak daha mantıklı.
Garantili olmasını istiyorsa GTX 1060 3 GB'da işini görecektir.

Gtx 690 gibi kartlar tabii ki de güçlü kartlar fakat elektrik santraliniz ya da barajınız var ise.Halen bu kartları önermeyi bence bırakmalısınız.

Artık ömürlerinin son demlerini yaşayan kart almayınız.Para kolay kazanılmıyor sonuçta.
Ayrıca gtx 1060 3gb bile olsa ileride satıp paranız olduğunda ekran kartınızı güncelleyebilirsiniz.
Fakat gtx 690 gibi bir kart aldığınızda son kullanıcısı olursunuz.

SLI yerine artık tek ve güçlü kart daha mantıklıdır.Hem performans açısından hem de elektrik tüketimi açısından.

Gtx 970 e gelince 3,5gb vram sorunu ve coil whine sorunu olan kartlardır.Olmayanda bulabilir misiniz?
Tabii ki evet ama tavsiye etmiyorum. (Eski Gtx970 kullanıcısıyım.)

Özet tavsiyem 2 kart olacaktır.
1-GTX 1050ti 2.el 750-800tl. 200tl cebinizde kalır.
2-Yok ben performans istiyorum diyorsanız GTX 1060 3gb olacaktır.

bu iki kartıda 1 sene sonra satıp hiç değilse paranızın bir miktarını kurtarırsınız.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı