1000 TL'ye 2. El PC Toplama

Jusword

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba, benim pek fazla bütçem yok ve malum dolar kuru bir hayli yüksek. Bu nedenle 2. el bir PC almaya / toplamaya karar verdim bütçem 1000 TL civarı. Bu fiyata güzel bir şeyler bulabilir miyim? PUBG - LOL gibi oyunlar oynayacağım nasıl olur sizce güzel verim alabilir miyim? şimdiden verdiğiniz yanıtlar / öneriler için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Düşük ayarlarda oynayabileceğin, ikinci el sistem toplanabilir. Elinde eskiden kalma vs. bileşen yok mu hiç?
Maalesef, dizüstü kullandığım için önceden kalma bir parçam yok. Ama eğer laptop harddisk'i masaüstüne takılıyor ise bir tek o var.
Bu arada apu veya ekran kartlı fark etmez, bana hangisinin daha iyi performans vereceği daha önemli ilerde ekran kartı takar upgrade ederim.

Son düzenleme:
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim, fakat 2500 - 3000 TL bütçe ile sıfır bir PC toplamaya karar verdim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı