1000 TL'ye alınabilecek F/P klavye önerisi

Bütçe
1000 max 1500

Aakons

Hectopat
Makaleler
2
Merhaba. 1000 TL bütçem var. Eğer çok iyi diyorsanız 1500 TL çıkabilirim.
İstediğim özellikler;
-Yurt dışı alamam yurt dışı önerileri atmazsanız sevinirim.
-Red switch olursa iyi olur brown switch de olur ama blue switch kesinlikle olmaz.
-Genel olarak küçük klavye önerirseniz sevinirim ama bu bütçede küçük klavye yoksa sorun etmem.
Hepinize iyi sosyaller.

Merhaba. 1000 TL bütçem var. Eğer çok iyi diyorsanız 1500 TL çıkabilirim.
İstediğim özellikler;
-Yurt dışı alamam yurt dışı önerileri atmazsanız sevinirim.
-Red switch olursa iyi olur brown switch de olur ama blue switch kesinlikle olmaz.
-Genel olarak küçük klavye önerirseniz sevinirim ama bu bütçede küçük klavye yoksa sorun etmem.
Hepinize iyi sosyaller.
ajazz ak680 aldım ben bugün sizede öneririm.

Yurt dışından ürün almak pek mantıklı değil gibi bana göre %50/%50 şansı var zaten.
Ya sağlam sorunsuz gelir yada illa bir sıkıntısı olur.
Düşünceniz yanlış hocam.

Ya hocam yurt dışı istememe sebebim şu anki gümrük konuları. Sıkıntı çıkar diye almıyorum.
Ürün 30 euro altında. Sorun çıkmayacaktır.

Peki hocam red switch modeli ile Silver switch arasındaki farklar neler? Çok anlamıyorum bu işlerden.
Silver ve Yellow switchler diğerlerine göre çok daha hassas, yazı yazarken sorun olabiliyormuş alan arkadaşlar öyle söylüyordu. İkisi de lineer, basım ağırlıklarında ufak tefek farklar var.

Silver ve yellow switchler diğerlerine göre çok daha hassas, yazı yazarken sorun olabiliyormuş alan arkadaşlar öyle söylüyordu. İkisi de lineer, basım ağırlıklarında ufak tefek farklar var.

Teşekkürler hocam. Red switch modelini tercih edeceğim yardımınız için sağ olun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı