1000 TL'ye Amazon'dan %60 klavye önerisi

Hot swap değil.

K617 Fizz alacağım yay sesi falan odayı inletecek kadar gelmez hem şans işi belki gelmez ayrıca 50 TL'lik ışıksız switch i belirsiz, gece kör eden cinsten klavye kullanıyorum her türlü K617 Fizz tatmin eder. Zam gelmeden alayım yakında 1500'e çıkar, ayrıca Z686 vergiyle 1500e geliyor yoksa onu alırdım. Vergi olayı da 30 euro altındaysa %30 vergi alıyor 30 euro üstü ise gümrükte falan kalmıyor.

Bütçe arttırıp Sinerji sitesinden RK87 veya RK75 alınabilir.

Hayır.

Son düzenleyen: Moderatör:
K617 Fizz alacağım yay sesi falan odayı inletecek kadar gelmez hem şans işi belki gelmez ayrıca 50 TL'lik ışıksız switch i belirsiz, gece kör eden cinsten klavye kullanıyorum her türlü K617 Fizz tatmin eder. Zam gelmeden alayım yakında 1500'e çıkar, ayrıca Z686 vergiyle 1500e geliyor yoksa onu alırdım. Vergi olayı da 30 euro altındaysa %30 vergi alıyor 30 euro üstü ise gümrükte falan kalmıyor.

Dediğim gibi ben olsam kesinlikle dediğim yöntem ile alırım, sizin tercihiniz.

Hocam 2. el en son Xbox aldım onda da bir sürü video izlemek zorunda kaldım, bir tane daha ikinci el ürün alırken dikkat edilmesi gerekenler videosu izlemek istemiyorum.

Hocam ahanda ne buldum.https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-e-yooso-z-11-kirmizi-switch-kablolu-mini-60-mekanik-oyuncu-fiyati,610509584.html

Hocam yokmuş 2. el bakınacağım yoksa K617 Fizz alıyorum yine de yardımlarınız için teşekkürler.😄

Rica ederim, bu arada yanlış anladınız sanırım.
Alacağınız ürünler sıfır yazıyorsa sıfırdır muhtemelen.
340 TL'ye alıp 1000 TL'ye satıyorlar kar yapmak için.
Param Güvende ile alırsan sorun olacağını düşünmem.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı