1000 TL'ye basit ev işleri için şarjlı vidalama matkap tavsiyesi

Fyuhh

Hectopat
Ev için basit işlerde raf delme vida atma gibi şeylerde kullanacağız maximum 2000TL verebiliriz.
Kömürsüz.
Taşıma çantası ve vidalama seti.
Darbeli olabilirde duvarda delecek.
Uzun süre kullanılması ve güvenilir marka olması en önemlisi.

İlla 2000TL'lik değil bu fiyata kadar F/P üründe olabilir.

Yok mu hiç bilgisi olan?

Son düzenleme:
2000 liraya darbeli şarjlı matkap yok böyle piyasada 12v veya 18v sadece bataryaları 1000 liradan başlıyor. Trendyol'da takım çantalı vidalama seti olanların batarya performansı gerçekten berbat alınmaz dedikleri güç 58v 20ah falan yalan yani imkanı yok kaç bayağı pil gerekir bu değerlere. Ve kömürlü. Sadece vidalama için alınabilir ama kaç sene çalışır bilinmez. Bende bir ara BİM markete gelmiş sgs marka 12volt 1.5 ah matkap var vidalamada işimi görüyor şarjı uzun gidiyor 900 liraya almıştım 3-4 ay önce. Darbeli matkap değil duvarda denedim delmiyor. Şahsi düşüncem çok vidalama ile uğraşmayacaksanız aldığım matkap iş görüyor taşıma çantalı vidalama seti yok ama. Duvar delme için ise F/P 600watt Mac allister darbeli matkap alınıp işin görülür.

Darbeli olması opsiyonel bütçeyi 2bin yaptık zaten.

Dediğim gibi 2 adet matkap olur vidalama için şarjlıyı delme içinse kabloluyu. Veya tek kablolu matkap alıp kalan paraya Bosch marka vidalama seti artı matkap ucu alınabilir. Başkada 2bin liraya şarjlı darbeli matkap yok.

Tamam bende fikrimi sadece vidalamaya yönelttim. Bu bütçede vidalama setli güzel bir matkap önerisi arıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı