1000 TL'ye Bilgisayar İçin Sağlam Masa Önerisi

Makaleler
4
Diğer konulara ve internete baktım pek "sağlam" diyebileceğim, en azından emin olabileceğim bir masa bulamadım, üstüne kasayla beraber diğer ekipmanları koyabileceğim ve kırılmadan/çökmeden taşıyabilecek bir masa arıyorum. Tavsiye edebileceğiniz veya kullandığınız masları atabilirseniz sevinirim. Bütçem maksimum 1000 TL.

Diğer konulara ve internete baktım pek "sağlam" diyebileceğim, en azından emin olabileceğim bir masa bulamadım, üstüne kasayla beraber diğer ekipmanları koyabileceğim ve kırılmadan/çökmeden taşıyabilecek bir masa arıyorum. Tavsiye edebileceğiniz veya kullandığınız masları atabilirseniz sevinirim. Bütçem maksimum 1000 TL.

Ben de böyle bir konu açmıştım ve yardımcı olarak bana gidip bir suntacıdan siyah mdf masa yaptırmam oldu, internette boyut olarak 2K ile 3K arasında fiyatlar var. Ve büyük ihtimalle sağlamdırlar. Falat bütçe kısıtlı olunca gidip bir sanayii de yaptırılmalı ben daha gidip sormadım fakat fiyat olarak 1000TL'nin altında olacağını tahmin ediyorum. Boyut ve şekil olarak fiyat artacaktır fakat en azından kendiniz alıp evinize getirseniz iyi olur. Malum kargoda kargolar ne işlemler görüyor.

Pazarlık yaparak marangoza kendiniz yaptırın. Daha karlı oluyor. Odamda L masa var zamaninda 300 TL'ye yaptırmıştım. Ayakları da ince profil demirlerden. Sağlamlık olarak üzerine sınır tanımam😄

Pazarlık yaparak marangoza kendiniz yaptırın. Daha karlı oluyor. Odamda l masa var zamaninda 300 TL'ye yaptırmıştım. Ayakları da ince profil demirlerden. Sağlamlık olarak üzerine sınır tanımam😄

Belirttiğiniz marangozlar ne tip marangozlar ve ayrıca ayak olarak da ince profil demir resimlerini atabilir misiniz? Aklımda birkaç model var da gidip sormayı düşünüyorum ona göre yaptıracağım internetten alırsam 3K çok pahalı.

Belirttiğiniz marangozlar ne tip marangozlar ve ayrıca ayak olarak da ince profil demir resimlerini atabilir misiniz? Aklımda birkaç model var da gidip sormayı düşünüyorum ona göre yaptıracağım internetten alırsam 3K çok pahalı.

Evde değilim hocam şu anda ama Şuradaki linkten 30x40 ya da 30x30 profillerden kullanabilirsiniz. Ayakları 2mm kalınlığında kenarları da 1 ya da 1.5 mm kalınlığında olabilir. Kenarlarını ve arkasınıda güçlendirirseniz sağlam oluyor. Ben arka kısmını biraz fazla profil kullanarak güçlendirdim. Sağa sola oynamiyor böylelikle masa.

Evde değilim hocam şu anda ama Şuradaki linkten 30x40 ya da 30x30 profillerden kullanabilirsiniz. Ayakları 2mm kalınlığında kenarları da 1 ya da 1.5 mm kalınlığında olabilir. Kenarlarını ve arkasınıda güçlendirirseniz sağlam oluyor. Ben arka kısmını biraz fazla profil kullanarak güçlendirdim. Sağa sola oynamiyor böylelikle masa.

Ben görünüşünü merak ediyorum hocam eğer beğenirsem SS alıp marangoza gösteririm.

https://www.hepsiburada.com/ceramic...4?magaza=Ceramical&url_src=and-product-detail

Alın arkadaşlar sonra dua edin bana :) ebatlar seçeneklerde mevcut 1 senede fiyatının bu kadar uçması üzücü ancak kurulum açısından olsun rahatlık açısından olsun muazzam
Güzel duruyor, yorumlarda da hep kasayla kullanmışlar umarım aldıktan sonra kasayı üstüne koyunca bir süre sonra masadan "çatırt" diye ses gelmez.

Edit: Satıcı bir yerde 25 bir yerde 20 kiloya kadar taşıdığını yazmış, doğru mu bilmem ama eğer öyleyse 20 kilo benim için gayet yeterli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı