1000 TL'ye Bluetooth kulaklık önerisi

Utkug0

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar daha çok müzik dinlemek ve telefon görüşmesi yapmak için kullanacağım. Bende hypergear xpods Pro vardı ses kalitesi güzeldi fakat mikrofonu kötüydü. Şarjının uzun süre gitmesi önemli değil. Bütçem maksimum 1000 TL. 600 - 800 ₺ olursa daha iyi olur. Bu konularda çok bilgim yok biraz detaylandırırsak iyi olur.

Son düzenleme:
Arkadaşlar daha çok müzik dinlemek ve telefon görüşmesi yapmak için kullanacağım. Bende Hypergear Xpods Pro vardı ses kalitesi güzeldi fakat mikrofonu kötüydü. Şarjının uzun süre gitmesi önemli değil. Bütçem maksimum 1000 TL. 600 - 800 ₺ olursa daha iyi olur.
Qcy modellerine bak en iyisi onlar bu fiyatta

Arkadaşlar daha çok müzik dinlemek ve telefon görüşmesi yapmak için kullanacağım. Bende Hypergear Xpods Pro vardı ses kalitesi güzeldi fakat mikrofonu kötüydü. Şarjının uzun süre gitmesi önemli değil. Bütçem maksimum 1000 TL. 600 - 800 ₺ olursa daha iyi olur.

Üstüne eklediğinize değecek bir kulaklık.

Hocam bu konularda hiç bilgim yok biraz daha detay verebilir miyiz?
Deneyimlemedim fakat deneyimleyenlere güveniyorum. Türkçe incelemesi bulunmuyor, yabancı kanallarda da S klasmanına koyulduğunu gördüm ve bir aralar da almayı düşünüyordum. Bu sebepten fazlasıyla araştırmıştım sizi üzmez. Zaten Moondrop markasının amacı IEM kulaklık üretmek, markaya da güveniyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Üstüne eklediğinize değecek bir kulaklık.

Yurt içi alabileceğim güvenilir bir site var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı