Eiesenhower
Hectopat
Niye ? Niye kardeşim ? Adam 4 GB sormuş niye 2 GB öneriyorsun.2 GB lik GT 1030 var, tavsiye ederim 600-650TL civarında.
Niye ? Niye kardeşim ? Adam 4 GB sormuş niye 2 GB öneriyorsun.2 GB lik GT 1030 var, tavsiye ederim 600-650TL civarında.
Direk o aklıma geldi o yüzden dedim yani alternatiflerden biri dogrudur, sizin dediginiz kartta güzel sadece ilk aklıma o geldi onu demek istedim.![]()
150-200TL daha verip daha çok performans almak istiyorsa gayet mantıklı bir öneri, tebrik ederim.560 varken çok mantıksız.
Çünkü o fiyatlara 4 GB kart pek olmuyor. Ayrıca belki GB si ne kadar çoksa aynı doğrultuda ekran kartları daha güçlü oluyor yanılgısına düşmüş bir kardeşimiz olabilir. Sonuçta bu sitede denk gelmediğimiz şey değil.Niye ? Niye kardeşim ? Adam 4 GB sormuş niye 2 GB öneriyorsun.
150-200TL daha verip daha çok performans almak istiyorsa gayet mantıklı bir öneri, tebrik ederim.
RX 560 %20 falan daha performanslı 1030'dan güzel kart yani. Tabi şöyle de bir gerçek var; 1 sene önce falan RX 570 Sapphire model 749TL idi, son birkaç yılda daha fp bir kart görmedim o karttan.
Keşke be. Zaten kaderimiz güzel olsa bu ülkede, bu zamanda genç olmazmışız.Malum kişiler bizi buna zorladı biz istiyerek önermiyoruz, gönül isterdi ki 700 liraya RTX 3090.
Keşke be. Zaten kaderimiz güzel olsa bu zamanda, bu ülkede genç olmazmışız.
Anladım dostum. Yanlış bir şey söylediysem kusuruma bakma. Bazı kalın kafalı insanlar geriyor bazen beni internette.Direk o aklıma geldi o yüzden dedim yani alternatiflerden biri dogrudur, sizin dediginiz kartta güzel sadece ilk aklıma o geldi onu demek istedim.![]()
Anladım dostum. Yanlış bir şey söylediysem kusuruma bakma. Bazı kalın kafalı insanlar geriyor bazen beni internette.
RX 470 mining Edition. 800 TL civarına satılıyor.
İkinci el olarak 800 TL'ye satılıyor. 800 TL fiyat bandında rakipsiz bir kart.Ama mining Edition özel kazık versiyon oyuncu düşmanı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.