1000 TL'ye ekran kartı tavsiyesi

Bütçe
1000
O mobil işlemci değil mi?
Neyse belki Turbox benzeri yapıda bir bilgisayardır dersek de işlemcin zayıf bir işlemci. Bana kalırsa o işlemciye bunu alıp geçin. Fazlasına hiç gerek yok. Zaten fazlası darboğaz olacağı için pek bir anlamı yok. Para cebinde kalsın.

Daha henüz almamıştır umarım bilgisayarı.

O mobil işlemci değil mi ?
Neyse belki Turbox benzeri yapıda bir bilgisayardır dersek de işlemcin zayıf bir işlemci. Bana kalırsa o işlemciye bunu alıp geçin. Fazlasına hiç gerek yok. Zaten fazlası darboğaz olacağı için pek bir anlamı yok. 500TL para da cebinde kalsın.
Gt 1030 içimde kaldı ya :(
Geçmiş olsun. Aldığınız bilgisayarın linkini atabilir misiniz?
Mağzadan aldım zaten pc de çok ağır oyunlar oynamayacağım belki oyun bile oynamam bu arada anakart intel h55

İstersen o da olur ama bence benzer güçteki karta boşuna 150-200TL fazladan vermene gerek yok.
Gönlüm ondaydı fakat seni dinleyeceğim sanırım
İstersen o da olur ama bence benzer güçteki karta boşuna 150-200TL fazladan vermene gerek yok.
Fakat bazı oyunlarda rx e göre 40 fps fark attıgı bazende 5 fps fark yediğini gördüm.mesela fortnitede 1030 çok başarılı
GT 730 da var 4GB fakat biraz kötü kalır sanırsam

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı