Nefrioble Hectopat Katılım 20 Şubat 2020 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Kasım 2020 #11 Gurasan dedi: Hangi tür çalıyorsunuz? Vox pathfinder başlangıç için güzel olabilir. Cort olanı müzik markette denemiştim çok az fena değildi ama her modunu denemedim tabi. Genişletmek için tıkla... Metal çalmak istiyorum.
Gurasan dedi: Hangi tür çalıyorsunuz? Vox pathfinder başlangıç için güzel olabilir. Cort olanı müzik markette denemiştim çok az fena değildi ama her modunu denemedim tabi. Genişletmek için tıkla... Metal çalmak istiyorum.
Gurasan Decapat Katılım 13 Eylül 2018 Mesajlar 594 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2020 #12 Nefrioble dedi: Metal çalmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Üstteki arkadaşın attığı videoya bakarak karar verebilirsiniz bence. VOX ya da marshall öneririm. Hangisini beğenirseniz onu seçin.
Nefrioble dedi: Metal çalmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Üstteki arkadaşın attığı videoya bakarak karar verebilirsiniz bence. VOX ya da marshall öneririm. Hangisini beğenirseniz onu seçin.
Ata Kemal Özbasan Hectopat Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 422 5 Aralık 2020 #13 Sakın squier olanı almayın o kadar .