Captainpirate
Megapat
Daha fazla
O kadar forumu gezdim 800-1.2K arası mouse fiyatlarında bakmadığım fare kalmadı hangi yorumu okusam o fare kronik sorunlu alınmaz daha iyileri var yazılıyor o fare hakkında yorumlara bakıyorsun alınmaz kronik sorunlu daha bütçeli olan var ona bak yazılmış ona bakıyorsun bu fare alınmaz kronik sorunlu, sıkıntılı
ee ama yani ebesini
.
Şimdi parama yazık etmek istemiyorum malum ekonomik sorunlar. SteelSeries Prime ve Plus önermeyin gerçekten de kronik sıkıntılı daha önce SS 310 modelini kullanıyordum kaydırma bozuldu çift tıklama oldu her şeyi ile sıkıntılı o da öyle. Eskiden SS ürünlerini kaliteli bilirdim ama hep kronik sıkıntıları var ürettiklerinin.
Yok mu şöyle gerçekten parasının hakkını verecek kaliteli mouse?
Mesela aklımda şu an Attack Shark X3 var hem hafif hem uygun Amazon'da şu an. Başka 1K'ya alabileceğim mouse yok gibi piyasa da.
Şimdi parama yazık etmek istemiyorum malum ekonomik sorunlar. SteelSeries Prime ve Plus önermeyin gerçekten de kronik sıkıntılı daha önce SS 310 modelini kullanıyordum kaydırma bozuldu çift tıklama oldu her şeyi ile sıkıntılı o da öyle. Eskiden SS ürünlerini kaliteli bilirdim ama hep kronik sıkıntıları var ürettiklerinin.
Yok mu şöyle gerçekten parasının hakkını verecek kaliteli mouse?
Mesela aklımda şu an Attack Shark X3 var hem hafif hem uygun Amazon'da şu an. Başka 1K'ya alabileceğim mouse yok gibi piyasa da.