1000 TL'ye gamepad önerisi

Zeki Kursat

Hectopat
Katılım
17 Aralık 2020
Mesajlar
312
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bildiğiniz kaliteli çakma PS4 kolu var mıdır? Ben bunları buldum hangisi iyidir, neden? Veya önerebileceğiniz daha iyi gamepad var mıdır ? Teşekkürler şimdiden.



 
Aralarında en iyisi 8bitdo. Banggood da daha ucuz ayrıca 1100 - 1200TL civarlarında olmalı.
 
Çok fazla yerde gördüm neden 8bit olan daha iyi diğerlerinden.
Performansı Orjinal Xbox 8.nesil koluna çok yakın, D Pad i diğer gamepad lere göre daha iyi. Ölü bölgesi yok ve ayrıca kablosuz. Buradan almanı öneririm senin attığın linkteki kablolu [37,63€] 8Bitdo Ultimate C Kablosuz 2.4G Oyun Kontrolcüsü PC Windows 10 11 Steam Deck için Raspberry Pi Video Oyunları Ekipman ve Aksesuarları from tüketici elektroniği on banggood.com Banggood 4 dolar yeni kullanıcı indirimi de veriyor fiyatı biraz daha düşer.
 
Performansı orijinal Xbox 8.nesil koluna çok yakın, D pad i diğer gamepadlere göre daha iyi. Ölü bölgesi yok ve ayrıca kablosuz. Buradan almanı öneririm senin attığın linkteki kablolu [37,63€] 8Bitdo Ultimate C Kablosuz 2.4G Oyun Kontrolcüsü PC Windows 10 11 Steam Deck için Raspberry Pi Video Oyunları Ekipman ve Aksesuarları from tüketici elektroniği on banggood.com Banggood 4 dolar yeni kullanıcı indirimi de veriyor fiyatı biraz daha düşer.

Hocam bu siteyi hiç duymadım yurt dışından mı gelecek gelecekse ne kadar sürelerde geliyor ortalama, bir de kablosuz olduğundan tepki süresi fazla olmaz mı performans anlamında, kablolu daha iyi değilimdir sence.
 
bir de kablosuz olduğundan tepki süresi fazla olmaz mı performans anlamında, kablolu daha iyi değilimdir sence.
O olay eski de kaldı hocam gecikme vs yok. Yurt dışından geliyor kargo süreleri 2 haftayı buluyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı