1000 TL'ye gamepad önerisi

swysq

Hectopat
Arkadaşlar gamepad alacağım. Çok bir beklentim yok basit bir kullanıcıyım. Çok da kullanmayacağım. FIFA, Witcher 3, RDR2, Forza gibi oyunlar oynayacağım. FPS oynamayacağım.

Fiyat 1000TL üzerine çıkmazsa iyi olur. Aklımdaki soru 800TL'ye replika PS4 kolu mu alsam yoksa kablolu F310 mu? F310'un görüntüsünü o retro havasını ve kablolu olmasını sevmiyorum. Ama replika kolda nasıl gelir onu bilemiyorum. Birisi 2 günde bozuldu demiş biri 3 aydır kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok demiş.
Siz neler önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
F310'u 850 TL'ye satmak dolandırıcılıktır. Yurt dışına açık mısınız?

Yurt dışı biraz geç geliyor en geç 1 hafta içinde gelmesi lazım elime şehir dışına gideceğim orada kullanacağım. Normalde ne ki F310'un fiyatı?

F310 tabi ki, başka bir şeye bakmak hata olur.

F310'u 850 TL'ye satmak dolandırıcılıktır. Yurtdışına açık mısınız?
F310 en kaliteli gamepadlerden biri dostum, o kaliteyi kullanmadan anlayamazsın. Ayrıca 850 TL gayet iyi fiyat.

Yurt dışı biraz geç geliyor en geç 1 hafta içinde gelmesi lazım elime şehir dışına gideceğim orada kullanacağım. Normalde ne ki F310'un fiyatı?
850 TL normal F310'a. Al gitsin.

Replika DS4 önerilmez tabii ki ama görüntüsü daha güzel diye onu almak istiyordum aslında bir de kablosuz diye almayayım mı yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…