1000 TL'ye gamepad önerisi

İndirim olmadığı zaman vergiyle beraber 1700TL gibi bir fiyata geliyor indirimde yakalarsa neden olmasın.
Banggood'da indirim yok şu an ve 1.200 TL, AliExpress'te de 850 TL falan.

1720815862839.png

800 küsür TL'ye geliyor vergiyle.

Hocam F310 ergonomisi kötü diye biliyorum yani uzun kullanımda sizi rahatsız edebilir. Replika PS kolu ise kaliteden kaliteye değişir mesela ortadaki siyah tuşta PS logosu olan replikalar daha kaliteli ve ölü noktası az oluyor. Çok beklentin yoksa replika veya uzun süreli kullanım istiyorsan F310 almalısın. Bende birkaç ay önce bu fiyat bandında gamepad arıyordum, bütçeyi biraz arttırıp 1300TL'ye ikinci el 8.nesil Xbox gamepad buldum ve aldım, gayet memnunum diğer gamepadler ile kıyaslanamaz. Ancak ikinci el şans işidir hocam yani temiz bulmanız önemli, ben biraz riske girdim ama orijinal Xbox kolunda gayet memnunum.

Dediğim gibi az kullanacağım zaten çok oyun oynayan birisi değilim. 5 yıl götürmesindense daha ergonomik olması göze hitap etmesi tercihim

Hocam fazlasıyla araştırarak aldım gümrükte şu anda. Bir de aldığım zaman indirimdeydi 420TL gibi bir fiyata aldım vergi dahil.

İndirim olmadığı zaman vergiyle beraber 1700TL gibi bir fiyata geliyor indirimde yakalarsa neden olmasın.

Bende o fiyattan çektim, beyaz rengi. 8BitDo aldım forumda öven çok diye gel gör ki kol sorunlu çıktı. Bunu aldım peşine.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı