1000 TL'ye gamepad önerisi

F310 çöptür, fosildir. Alınmaz, aldırılmaz. Aliexpress üzerinde gayet güzel kollar var, onları inceleyin.
Mis gibi Logitech garantili F310 yerine garantisiz, markasız, çin malı kollar mı önereceksiniz? Kime göre neye göre çöp? Gayet yeterli ve ideal.

F310 tabi ki, başka bir şeye bakmak hata olur.

F310 en kaliteli gamepadlerden biri dostum, o kaliteyi kullanmadan anlayamazsın. Ayrıca 850 TL gayet iyi fiyat.

850 TL normal F310'a. Al gitsin.
850 TL normal falan değil, gayet kazık bir fiyat.

Mis gibi Logitech garantili F310 yerine garantisiz, markasız, çin malı kollar mı önereceksiniz? Kime göre neye göre çöp? Gayet yeterli ve ideal.
Mis gibi mi? 14.5 yıllık kol, çöpün teki, fosilin teki.

Markasız ve çöp kollar önermeyeceğim tabii ki. 8BitDo ve GameSir'in gayet iyi kolları var bu bütçede, Logitech ve garanti fantezinizi kendinize saklamanızı öneriyorum. Berbat yapı kalitesi ve inanılmaz kötü ergonomiye sahip bir kol F310, butonların kaliteleri de aynı şekilde.

Hocam F310 ergonomisi kötü diye biliyorum yani uzun kullanımda sizi rahatsız edebilir. Replika PS kolu ise kaliteden kaliteye değişir mesela ortadaki siyah tuşta PS logosu olan replikalar daha kaliteli ve ölü noktası az oluyor. Çok beklentin yoksa replika veya uzun süreli kullanım istiyorsan F310 almalısın. Bende birkaç ay önce bu fiyat bandında gamepad arıyordum, bütçeyi biraz arttırıp 1300TL'ye ikinci el 8.nesil Xbox gamepad buldum ve aldım, gayet memnunum diğer gamepadler ile kıyaslanamaz. Ancak ikinci el şans işidir hocam yani temiz bulmanız önemli, ben biraz riske girdim ama orijinal Xbox kolunda gayet memnunum.

F310, F710 gibi fosil, kütük kontrolcüler 2024'te bu paralara alınacak ürünler asla değiller, eleyin direkt onları. Replika ürün de alınmaz. Yurt dışı ürünü beklerim dersen 8BitDo Ultimate C iyidir, acil diyorsan 2.el en iyi seçenek.

F310 tabi ki, başka bir şeye bakmak hata olur.

F310 en kaliteli gamepadlerden biri dostum, o kaliteyi kullanmadan anlayamazsın. Ayrıca 850 TL gayet iyi fiyat.

850 TL normal F310'a. Al gitsin.
Komiksin dostum.

Kablo sıkıntı yaratmayacaksa 8BitDoUltimateC
Kablosuz şart diyorsan Gamesir Nova Lite

Bir şey bilmediginiz ve arguman bile uretmeye yetmeyen bilgileriniz oldugu buradan belli. O begenmedim attigin GameSir Nova Lite bile F310'u kopek mamasi gibi yer. Kime neye gore diye bir sey yok. Sokaktan geçen dedeye bile sorsan F310'ün çöp ve fosil olduğunu söyleyebilir. 850TL'ye soygundan da ötesi.
Nova Lite 400 küsürdü en son indirimde. O yoksa bile Nova Lite'dan daha iyi 8BitDo var. 8BitDo'nun 2.4G alıcısının USB girişindeki toz bile olamaz F310/F710 gibi kollar.

Bende aldım, bekliyorum. Sen kullanıyor musun?
Hocam fazlasıyla araştırarak aldım gümrükte şu anda. Birde aldığım zaman indirimdeydi 420TL gibi bir fiyata aldım vergi dahil.

8BitDo Ultimate C'nin kablosuzu da var bu büçede.
İndirim olmadığı zaman vergiyle beraber 1700TL gibi bir fiyata geliyor indirimde yakalarsa neden olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…