1000 TL'ye gamepad önerisi

Bütçe
1000
Hocam Polosmart'ın testi için hardware tester sitesine gidip deadzone ve circle testi yapar mısınız? Bir de bütemi 1.5k ya kadar çıkarabilirim yanlış yazdığım için kusura bakmayın.
Polosmart gibi markalara 5 kuruş verilmez.

Temu'dan alabilirseniz bu ürünü kaçırmayın.

Şunu da eklemeden geçmeyeyim Monster'ın satmakta olduğu Clucth modeli tam bir fiyasko onu alacağıma yan sanayi bir kol alırım kat kat daha iyi olur. Neredeyse %40 deadzone bulunuyor şaka gibi.

2 yıl kullanmışlığım var F310-710'dan daha iyi.

Polosmart gibi markalara 5 kuruş verilmez.

Temu'dan alabilirseniz bu ürünü kaçırmayın.

Şunu da eklemeden geçmeyeyim Monster'ın satmakta olduğu clucth modeli tam bir fiyasko onu alacağıma yan sanayi bir kol alırım kat kat daha iyi olur. Neredeyse %40 deadzone bulunuyor şaka gibi.

Teşekkürler hocam big won kafama yattı gibi hall effect mevzusunu yeni öğrendim. Ama Temu'daki üründe fiyat olarak cezbedici trigger ve analog konusunda sizce hangisi daha iyidir? Veya bunun hakkında konu var mıdır?

Teşekkürler hocam big won kafama yattı gibi hall effect mevzusunu yeni öğrendim. Ama Temu'daki üründe fiyat olarak cezbedici trigger ve analog konusunda sizce hangisi daha iyidir? Veya bunun hakkında konu var mıdır?
Bigbigwonda trigger deadzone u daha fazla shooter 3'e göre üçü arasından benim sıralamam
Shooter 3
Machenike g1 pro
Bbw gale hall olurdu. Machenike elimde ve test ettim bir süre de oyun için kullandım. Eğer yarış oyunu oynamayacaksanız ve arka butonlara ihtiyacınız olmazsa machenike tercih edebilirsiniz. Onda hall effectin bir üst versiyonu olan tmr teknolojisi kullanılıyor. Ama tam tersi derseniz o zaman bence shooter 3 veya 2. el sitelere bakarım derseniz easysmx x15(temudan gelip kapalı kutu satıyorlar) bakabilirsiniz

Bigbigwonda trigger deadzone u daha fazla shooter 3'e göre üçü arasından benim sıralamam.
Shooter 3
Machenike G1 Pro.
Bbw gale hall olurdu. Machenike elimde ve test ettim bir süre de oyun için kullandım. Eğer yarış oyunu oynamayacaksanız ve arka butonlara ihtiyacınız olmazsa machenike tercih edebilirsiniz. Onda hall effectin bir üst versiyonu olan tmr teknolojisi kullanılıyor. Ama tam tersi derseniz o zaman bence shooter 3 veya 2. el sitelere bakarım derseniz EasySMX X15(Temu'dan gelip kapalı kutu satıyorlar) bakabilirsiniz.

Arka butonlarda sorun mu var?

Hayır, direkt arka butonu yok machenike G1 Pro'nun. Tetik mesafesi ise kısa yani yarış oyunlarında hassas bir gaz-fren ayarı yaparken zorlanırsınız. Lakin gene de hassas tetik tuşları da joystickleri de. Sadece mesafe kısa.

EA FC oynamak için aldım sorun çıkartmaz değil mi?

Hayır fazlasıyla yeterli olacaktır. Açıkçası kardeşim 1 senede 500 saat civarı oynuyor ve daha önce arka tuşa ihtiyacı hiç olmadı. Uzun ömürlü ve güzel bir tercih olmuş sizin için.

Vallahi hocam güzel fırsat gibi ben öyle profesyonel oyunucu değilim ama kalite her zaman güzeldir :D önerileriniz için teşekkür ederim.

Vallahi hocam güzel fırsat gibi ben öyle profesyonel oyunucu değilim ama kalite her zaman güzeldir :D önerileriniz için teşekkür ederim.
Rica ederim ne demek, isterseniz inceleme videosu da çekmiştim YouTube'a izlemek isterseniz atabilirim machenike için. Tuş ömürlerinin ne olacağından emin olmadığımdan bahsettim orada sadece onda da materyal olarak ne kullanıldığını bilmediğimden yoksa üretici abxy için 1m tıklama ömrü veriyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı