IontHyTe
Hectopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar. Konu yanlış yerde ise çok özür dilerim. Ama Youtube'de gezerken şöyle bir video gördüm.
Vatan = Kazık. Sinerji, Teknobiyotik üzerinden sistem toplanılabilir.
1-İşlemci x4 860K tercih edilmeli.
2-O.C. hız aşırtmadır, performans arttırma değil.
3-Eğer hız aşırtma ile i5 seviyesine gelseydi insanların i5 alma sebebi nedir? Açıkla bana.
4-4.9GHZ 7.nesil işlemcilerde bile bulunması biraz zor, 3.5GHZ üstüne çıkamaz.
5-Kasayı Everest alırsanız 2 güne dökülür.
6-PSU kasa ile tümleşik. Hem Everest hem de tümleşik PSU alırsanız bir süre sonra performans düşüşü yaşarsınız.
7-Ekran kartı RX460 kullanılmalı.
8-DX11 kart DX12 oyunda kullanılabilir evet. Ama kart DX12 optimize olmadığı için FPS anormal oranlarda düşer.
9-GDDR5 olmasının nesi önemli değil?
10-Asus Twin Frozr kullanmıyor, MSI kullanıyor.
11-Aynı fiyata Sinerji üzerinden Western Digital 1TB HDD satılıyor. Uzun ömür ve dayanıklılık için WD en iyisidir.
Yukarıda gördüğünüz yorumu yazdım. Videoyu yüklediği aynı gün bile sistem 2000TL ediyor. Ve ben aldığımda bu kadar değildi yazmış. Bir de yorumlarda O.C edilerek i5 seviyesine ulaşır yazmış. Yukarıdaki yorumumda yanlış gördüğünüz bir kısım varsa açıklayabilir misiniz? Bir de lütfen Youtube üzerinden amatörler tarafından yayınlanan sistemleri almayın.
Vatan = Kazık. Sinerji, Teknobiyotik üzerinden sistem toplanılabilir.
1-İşlemci x4 860K tercih edilmeli.
2-O.C. hız aşırtmadır, performans arttırma değil.
3-Eğer hız aşırtma ile i5 seviyesine gelseydi insanların i5 alma sebebi nedir? Açıkla bana.
4-4.9GHZ 7.nesil işlemcilerde bile bulunması biraz zor, 3.5GHZ üstüne çıkamaz.
5-Kasayı Everest alırsanız 2 güne dökülür.
6-PSU kasa ile tümleşik. Hem Everest hem de tümleşik PSU alırsanız bir süre sonra performans düşüşü yaşarsınız.
7-Ekran kartı RX460 kullanılmalı.
8-DX11 kart DX12 oyunda kullanılabilir evet. Ama kart DX12 optimize olmadığı için FPS anormal oranlarda düşer.
9-GDDR5 olmasının nesi önemli değil?
10-Asus Twin Frozr kullanmıyor, MSI kullanıyor.
11-Aynı fiyata Sinerji üzerinden Western Digital 1TB HDD satılıyor. Uzun ömür ve dayanıklılık için WD en iyisidir.
Yukarıda gördüğünüz yorumu yazdım. Videoyu yüklediği aynı gün bile sistem 2000TL ediyor. Ve ben aldığımda bu kadar değildi yazmış. Bir de yorumlarda O.C edilerek i5 seviyesine ulaşır yazmış. Yukarıdaki yorumumda yanlış gördüğünüz bir kısım varsa açıklayabilir misiniz? Bir de lütfen Youtube üzerinden amatörler tarafından yayınlanan sistemleri almayın.
Son düzenleyen: Moderatör: