1000 TL'ye hafif oyuncu mouse önerisi

cekumi1

Centipat
Katılım
2 Mart 2023
Mesajlar
314
Çözümler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese hayırlı geceler, hafif mouse istiyorum ve şu an da kullanmakta olduğum mouse Redragon M808, Logitech G PRO X Superlight mouse almayı düşündüm fakat bir mouse a o kadar para vermenin gereksiz olduğunu düşündüm. Şu anda mouse için ayırdığım bütçe 1000 civarı, önerilerinizi bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Amazon'dan almak istemiyorum hocam, var mı başka önerebileceğiniz, üstdeki NZXT mouseuda seçeneklerime ekledim.
Amazon'dan almamanızın nedeni nedir? Türkiye'deki çoğu siteden daha iyi destek sağlar, yurtdışından gelse bile.
Lift'in switchleri gerçekten kötü, muhtemelen çok kısa sürede çift tıklama yapar. Bunu almayacaksanız bunu alın derim, aşırı hafif değil ama başka çok bir seçenek yok.
 
Amazon'dan almamanızın nedeni nedir? Türkiye'deki çoğu siteden daha iyi destek sağlar, yurt dışından gelse bile.
Lift'in Switch'leri gerçekten kötü, muhtemelen çok kısa sürede çift tıklama yapar. Bunu almayacaksanız bunu alın derim, aşırı hafif değil ama başka çok bir seçenek yok.

Sebebi yurt dışı olması ve mouse bozulur veya bir sorunu çıkar iadesiyle uğraşmak istemediğimden dolayı, çitayı biraz daha yükseltsek yine de seçenek yok mu?
 
Sebebi yurt dışı olması ve mouse bozulur veya bir sorunu çıkar iadesiyle uğraşmak istemediğimden dolayı, çitayı biraz daha yükseltsek yine de seçenek yok mu?
Sorun çıkaracak bir ürün değil. Dediğim gibi, yurtdışı bile olsa çoğu Türkiye firmasından daha iyi destek sağlar Amazon. Dediğimiz fareyi almazsanız ROG Keris alın, paranız cebinizde kalsın. Bu özellikte fareler bu fiyata neredeyse imkansız.
 
ROG Keris'e baktım güzel bir mouse ama ağır olmasından korkuyorum.
79 Gram. Aşırı hafif sayılmaz ama ağır da değil. Tekrar söylüyorum, dediğimiz ürün alabileceğiniz tartışmasız en iyi ürün bu fiyata ama karar sizin. ROG Keris de fiyatında gayet iyi şu anda.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı