1000 TL'ye Havit TW970 alınır mı?

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba, Cooler Master CH321 kullanıyorum. Bu havalarda aşırı terleme yapıyor. Gerek oyun oynarken olsun gerek iş yaparken olsun hiç konforlu olmuyor. Bugün takip ettiğim bir Telegram kanalında bu kulaklığın incelemesini gördüm. Sizce alınır mı? Bütçem düşük olduğu için pek alternatifim yok fakat tüm önerilerinize açığım.

Beni geri iten şeyler:

Bluetooth'lu ekipmanlara pek alışık değilim. Şarj etme durumları çok can sıkıcı gibi geliyor ama alışırım sanırım.

CH321'in mikrofonu fiyatına göre gerçekten harika bir mikrofon. Şu anki piyasasını bilmiyorum fakat benim bunu aldığım zamanlarda Corsair HS35 gibi rakipleri vardı ve mikrofon kalitesi diğerlerine göre çok daha başarılıydı CH321'in. Havit çok aratır mı emin değilim.

Sonuç olarak: Piyasaya pek hakim değilim fakat böyle bir kulaklık için 1000 lira hiçbir şey gibi geldi. Sizlere de fikirlerinizi sormak istiyorum. Bu kulaklığı önerir misiniz yoksa farklı önerileriniz var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır mı bilmem ama bu kodu girin:
Harikasınız, iyi ki buraya konu açmışım. Alıyorum sanırım kulaklığı :D Birkaç incelemesini izledim ve bu kumarı oynamaya karar verdim. Kumar denmez aslında ama olsun bakalım..

Hocam aldınız mı düşünceleriniz neler?
Mikrofonu berbat. Mikrofon beklentisi ile almayın. Ses kalitesi ve gecikme performansı çok iyi dongle ile. Yani bunları göz önünde bulundurarak kararınızı verin. Ben önermiyorum açıkçası. İade yolladım kabul olacak mı bilmiyorum.

Mikrofonu berbat. Mikrofon beklentisi ile almayın. Ses kalitesi ve gecikme performansı çok iyi dongle ile. Yani bunları göz önünde bulundurarak kararınızı verin. Ben önermiyorum açıkçası. İade yolladım kabul olacak mı bilmiyorum.

Hocam mikrofonu benim için önemli değil ses kalitesi ve gecikmesi önemli sizce alınır mı? Mikrofonu harici tutarsak?

Hocam mikrofonu benim için önemli değil ses kalitesi ve gecikmesi önemli sizce alınır mı? Mikrofonu harici tutarsak?
Bu fiyata alınmaz.

Bunu öneririm. Kulak içi kulaklık bakmıyorum artık yoksa iadeden sonra bunu %100 alırdım. TW970'in mikrofonu daha iyi hâli gibi düşünün bu kulaklığı. TW970 oyun moduna Type-C Dongle olmadan geçmiyor bence bu büyük bir eksi. Bu kulaklıkta da oyun modu var ve gecikmeyi bir hâyli düşürüyor.(İnceleme videolarına göz atabilirsiniz.) ANC'de var üstelik bunda. Her yönüyle TW970'den daha iyi bir kulaklık. Hem de daha ucuz. Kulak içi kulaklık şartsa bu fiyat bandında bundan daha iyisi yok.

Bu fiyata alınmaz.

Bunu öneririm. Kulak içi kulaklık bakmıyorum artık yoksa iadeden sonra bunu %100 alırdım. TW970'in mikrofonu daha iyi hâli gibi düşünün bu kulaklığı. TW970 oyun moduna Type-C dongle olmadan geçmiyor bence bu büyük bir eksi. Bu kulaklıkta da oyun modu var ve gecikmeyi bir hâyli düşürüyor.(inceleme videolarına göz atabilirsiniz.) ANC'de var üstelik bunda. Her yönüyle TW970'den daha iyi bir kulaklık. Hem de daha ucuz. Kulak içi kulaklık şartsa bu fiyat bandında bundan daha iyisi yok.

Bayağı güzele benziyor hocam peki 2.4 dongle ı var mı?

Bayağı güzele benziyor hocam peki 2.4 dongle ı var mı?
Hayır hocam kulaklığın kendisinde oyun modu var. O da zaten gecikmeyi yeteri kadar düşürüyor. 2.4 dongle'ın ekstra gecikme düşürmesine ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum. Çünkü o ekstrayı genelde biz hissetmeyiz. Enes Özen'in 2 kulaklığı da incelediği video mevcuttu. İkisini de izleyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı