1000 TL'ye iPhone alıp satma işi mantıklı mı?

Makaleler
8
Yer
Ankara
Arkadaşlar elimde 1000-1300 TL bütçe var ben bu bütçe ile ufak çaplı telefon ticaretine girmek istiyorum. 2. Telefon olarak iPhone 6 düşürebilirsem 6S alıp satarak başlamak istiyorum sizce böyle bir şeye girişeyim mi? En kötü satamazsam yedek telefon olur hem de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar elimde 1000-1300 TL bütçe var ben bu bütçe ile ufak çaplı telefon ticaretine girmek istiyorum. 2. telefon olarak iPhone 6 düşürebilirsem 6S alıp satarak başlamak istiyorum sizce böyle bir şeye girişeyim mi? En kötü satamazsam yedek telefon olur hem de.

Ciddi uğraş istiyor medlanda çok düşük.

Arkadaşlar elimde 1000-1300 TL bütçe var ben bu bütçe ile ufak çaplı telefon ticaretine girmek istiyorum. 2. telefon olarak iPhone 6 düşürebilirsem 6S alıp satarak başlamak istiyorum sizce böyle bir şeye girişeyim mi? En kötü satamazsam yedek telefon olur hem de.

Uyguna düşürürseniz neden olmasın ama ben iPhone almazdım başka cihazlara yönelebilirsin.

Kanka meblağ ciddi düşük ya biraz daha birikim yap daha iyi telefonlar al onunla döndürmeye çalış.
Kanka amaç düşükten yükseğe çıkmak zaten haftada 1 veya 2 haftada 1 cihaz satsam 200-300 TL kâr o ara biriktirdiğim parayı da ekleyeceğim ve böyle böyle model yükselteceğim.

Arkadaşlar elimde 1000-1300 TL bütçe var ben bu bütçe ile ufak çaplı telefon ticaretine girmek istiyorum. 2. Telefon olarak iPhone 6 düşürebilirsem 6S alıp satarak başlamak istiyorum sizce böyle bir şeye girişeyim mi? En kötü satamazsam yedek telefon olur hem de.
Fikir güzel lakin başlangıç için halkın tercih edeceği android cihazlara yönelmeniz daha mantıklı olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı