MacBook Air mi Huawei D16 mı?

lyr1xa

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu iki model arasında kaldım. Aşağıda iki modelin de linkleri mevcut. Oyun oynanmayacak; sadece yazılım C, C++, Python tarzında programlama dilleri için kullanabileceğim, uzun ömürlü pili iyi giden işlerimi rahatça halledebileceğim bir model arıyorum. Sizce hangisini almalıyım? MACBOOK AİR M2 CİP 8/512 GB SSD 13 INC SILVER - PttAVM HUAWEI MateBook D16 Peşin Fiyatına Üçe Varan Taksit
Huawei'n işlemcisini yükseltirsen yazılım işleri için daha iyi olabilir senin için Macbook bütçesi yerine. İleride belki yapay zekayla da uğraşmak isteyeceksin Macbook'un 8GB Ram'i yetmeyecektir.

Huawei'n işlemcisini yükseltirsen yazılım işleri için daha iyi olabilir senin için Macbook bütçesi yerine. İleride belki yapay zekayla da uğraşmak isteyeceksin Macbook'un 8GB Ram'i yetmeyecektir.
Hocam işlemcisini yükseltemiyorum, macbook direkt eleniyor o zaman. Peki sizce Huawei'nin bu işlemcisini yükseltemediğim hali mi yoksa başka bir model mi almalıyım?

Hocam işlemcisini yükseltemiyorum, macbook direkt eleniyor o zaman. Peki sizce Huawei'nin bu işlemcisini yükseltemediğim hali mi yoksa başka
Screenshot 2025-10-24 at 19.09.18.png
bir model mi almalıyım?
Ben attığınız linkten yükseletebiliyorum aslında. Bütçe olarak mı yükseltemiyorsunuz?

*Stok yok gösteriyor pardon. Belki internette vardır üst modeli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı