1000 TL'ye kablolu olarak da kullanılabilen Bluetooth kulaklık önerisi

Hyperly26

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. 2022 yılında TaoTronics SoundSurge 85 satın almıştım. Bu kulaklıktan son derece memnundum. Gerek sesi, gerek rahatlığı, her şeyi istediğim gibiydi. Ancak bu ay teknik servise vermek zorunda kaldım ve teknik servis tamir edilemez dediği için iade gerçekleştirdiler. Türkiye'de de hiçbir mağazada stok kalmadığı için değişim yapılmadı. Bu yüzden ben de yeni bir kulaklık almaya karar verdim. İlk başta yine aynı markanın başka bir modelini gördüm ve aldım. TaoTronics TT-bh1121. hatta şu an elimde bulunuyor. Kulaklığın verdi sesi bayağı beğendim. Ayrıca kulağımı da sıkı bir şekilde kapladığı için dışarıdaki sesleri de azaltıyor. Ancak uzun süreli kullanımda kulağımı ağrıttığı ve kafamı acıttığı için iade etmeyi düşünüyorum. Ayrıca kafamda da çok büyük gözüküyor. Bu yüzden başka öneriler için buraya da danışmaya karar verdim. İlk kulaklığımdaki gibi ANC olmasına gerek yok. Kablolu olarak kullanılabilmesi önemli çünkü bilgisayara bağlayarak da kullanacağım. Bütçem 1000 TL civarı ancak taksitli olursa 1500'e kadar çıkabilirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Öncelikle sıkıntın kulaküstünden mi kaynaklanıyor anlamadım. Bahsettiğin kulaklık epey hafif ve rahat bi kulaklık ama küçük görünüyor kafa için küçük gelmiş olabilir.

Eğer sorun kafa büyüklüğüyse mediamarkt gibi biyerde denemen gerekli veya GYMCADDY youtube kanalında kulaklıklara 'big head approved'' diye bi yakıştırma yapıyorlar diğer kanalların önem vermediği bişey modellerin bu özelliğine bu kanaldan bakabilirsin.

Eğer kulakiçi istiyorsan sony wi-1000xm2 de boyunda 3.5mm giriş var ve bulması zor bi kulaklık başka kablo eklenen anc kulakiçi bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı